fbpx
joi, februarie 22, 2024

Show de improvizație la Street FOOD Park

Share

În premieră la Street FOOD Park, joi de la ora 19 e Impropark cu IMPROVertiții. Trupa de improvizație promite un show care să facă spectatorii să râdă așa cum i-a obișnuit la showurile lor, dar de data asta cu gura plină. În timp ce publicul savurează un preparat #streetfood, un vin sau o bere rece, artiștii se dezlănțuie comic și improvizează pe baza propunerilor venite de la cei prezenți.

IMPROVertiții  este o trupa de improvizație teatrală compusă din 7 membri, pe cât de diferiți, pe atât de amuzanți. În cei 4 ani de când formează o echipă, IMPROVertiții au reușit să amuze public numeros atât live, prin prestațiile lor pe scenă, cât și prin sketchuri, reclame și clipuri comice pe mai toate rețelele de socializare.

Prietenia cu agenția Why Not are deja o istorie de câțiva ani, artiștii au apărut în clipuri de promovare pentru diverse proiecte, au susținut un spectacol anul trecut la Street FOOD Festival Cluj și în general pot fi întâlniți pe terasă simțindu-se bine. Actorul Paul Socol e și unul dintre DJ-ii de casă ai terasei Street FOOD Park, așa că el e responsabil pentru vibe-ul bun din serile de vineri sau sâmbătă.

Showurile de impro în general se desfășoară în spații închise, așa că spectacolul de mâine e în sine o improvizație. După o pauză lungă departe de scenă, membrii sunt plini de energie și idei și așteaptă reîntâlnirea cu clujenii cu simțul umorului.

„Pandemia nu ne ține departe de improvizație. Împreună vom învinge.” Paul Socol

Spectacolul va avea loc la terasa Street FOOD Park, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.41, vis-a-vis de Cora, o oază de vară în mijlocul naturii la numai 10 minute de centrul orașului.

Intrarea la terasa Street FOOD Park e gratuită, dar pentru a avea un loc la ImproPark, interesații trebuie să își rezerve un loc, la numărul 0753.897.798. Odată ajunși la locație, unul dintre organizatori va indica locurile alocate. Se recomandă ajungerea cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului.

Ultimele articole

Alte articole