fbpx
miercuri, decembrie 6, 2023

Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, va debuta în 19-20 august 2016, în inima Parcului Natural Apuseni

Share

În 19 și 20 august (vineri și sâmbătă), va avea loc prima ediție a evenimentului internațional Smida Jazz Festival, un festival destinat publicului larg cu intrare liberă. Festivalul urmărește să faciliteze accesul publicului la cele mai actuale stiluri apărute în lumea jazzistică, prin selecția celor mai noi formule prezente pe scena renumitelor festivaluri internaționale de jazz.

 

Smida Jazz Festival este un eveniment internațional dedicat jazz-ului contemporan, având la bază conceptul unic de a îmbina armonios acest gen muzical cu frumusețea naturală a munților Apuseni. Această ediție-pilot va avea intrarea liberă, urmând ca la edițiile viitoare, extinse pe durata a 3-4 zile, accesul să se facă pe bază de bilete.

Evenimentul va avea loc în aer liber, în satul transilvănean Smida, situat în inima Parcului Natural Apuseni. În acest cadru natural fascinant, veți explora stiluri jazzistice inovative, interpretate atât de artiști internaționali, cât și români, iar în timpul zilei vă veți implica în diverse activități în aer liber.” – menționează Răzvan Scurtu, directorul festivalului și reprezentantul asociației organizatoare Transylvanian Cultural Development.

Afiș-Smida-Jazz-Festival.png

 

Satul Smida este situat în comuna Beliș, județul Cluj și se află la o distanță de aproximativ 90 de kilometri de orașul Cluj-Napoca. De asemenea, se bucură de privilegiul de a se afla în centrul Parcului Natural Apuseni, așadar cadrul în care vor avea loc cele opt concerte și diversele activități în aer liber este cu adevărat captivant, asigurând o atmosferă unică și memorabilă.

 

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole