fbpx
marți, iunie 25, 2024

Spune-i “J’taime” de 8 martie cu un bilet la concertul Lara Fabian

Share

Dacă dorești să îi arăți recunoștința femeii speciale din viața ta, îți recomandăm să îi cumperi bilete la unul dintre cele mai emoționante concerte ce va avea loc in 2016 la Cluj-Napoca. 

Mai puțin de 2 luni ne despart de mult așteptatul concert al primăverii  învaluit în emoție și trăiri vibrante al renumitei interprete Lara Fabian. Miercuri, 20 Aprilie 2016 ora 20:00, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește un concert de excepție, unde vom avea ocazia să ascultăm o combinație a sunetului cu emoția în interpretarea Larei Fabian.   

 

Fabian-682x1024.jpg

Ceea ce trebuie evidențiat este faptul că pasiunea extraordinară a artistei se regăsește atât în piesele mult cunoscute precum “J’taime” cât și în cele prezentate în primă audiție sau cele mai puțin renumite care redau o emoție aparte. 

Evenimentul se bucură de un succes extraordinar, având în acest moment  imaginea unei săli aproape pline, categoriile IV, V  si VI fiind in prag de epuizare. 

Biletele au preturi cuprinse intre 89 si 330 lei in functie de categorie și  pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro sau de la standul Ticket Events din Iulius Mall. Vezi aici preturile

 

 

Ultimele articole

Alte articole