fbpx
marți, decembrie 5, 2023

Star Taxi lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor

Share

Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România, lansează serviciul Business Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților. Noua opțiune a fost integrată după o analiză complexă a pieței și își propune să contribuie la eficientizarea activităților pe care clienții corporate le întreprind, fiind disponibilă în toate cele peste 20 de orașe în care Star Taxi operează. 

Dezvoltată de o companie 100% românească, platforma Star Taxi înrolează peste 25.000 de șoferi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Prin intermediul noului serviciu, dedicat sectorului de business, companiile pot asigura angajaților un transport decontat sigur, având posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Totodată, clienții corporate au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate. 

Prin  noul serviciu, punem la dispoziția clienților corporate o modalitate simplă și extrem de facilă de a gestiona cu succes beneficiul acordat angajaților, și anume transportul în condiții de siguranță decontat, oferindu-le, totodată, o eficientizare a managementului financiar. Fie că vorbim despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, Star Taxi Corporate vine în întâmpinarea nevoilor pe care companiile le au cu un sistem de administrare complet, cu costuri transparente și fără tarife dinamice, care să le ușureze activitatea.” a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi. 

Cum funcționează Star Taxi Corporate

Accesul angajaților în aplicația Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct în aplicația Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicație. 

Prin sistemul de administrare complet Star Taxi Corporate, companiile pot accesa cu ușurință istoricul fiecărei călătorii, având la dispoziție un raport complet despre transportul fiecărui angajat. 

Toți șoferii disponibili în aplicația Star Taxi sunt incluși automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei. 

Despre Star Taxi

Platforma Star Taxi este dezvoltată de o companie 100% românească, fiind cea mai mare aplicație de e-hailing din România. Disponibilă în peste 20 de orașe din țară, aceasta înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și peste 2 milioane de utilizatori, cu o experiență de peste 100 milioane de călătorii în decursul a peste 10 ani de activitate. 

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole