fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Staropramen oferă cinefililor o experiență completă la TIFF 2017

Share

Cu ocazia ediției 2017 a Festivalului Internațional de Film Transilvania, Staropramen îi premiază pe iubitorii de film pentru loialitatea și dragostea lor față de cinematografie. Pe cei care își fac timp pentru a revedea filmele preferate și care povestesc cu același entuziasm acțiunea filmului de fiecare dată.

 

Diana Cavallioti

Imposibil de uitat
Staropramen a lansat primele două episoade din seria Imposibil de uitat, o serie ce conține patru episoade cu patru actori români în focus la TIFF. În aceste episoade aceștia vorbesc despre filmul preferat într-un mod entertaining, dar fără să spună despre ce film e vorba. Aceștia povestesc prima experiență pe care au avut-o atunci când au vizionat filmul, ce personaje le-au rămas întipărite în memorie și reproduc cât mai autentic secvențele din film care i-au impresionat. La final, toți privitorii sunt invitați să ghicească filmele despre care au vorbit cei patru actori, pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiile speciale oferite de Staropramen.
Diana Cavallioti
Este cunoscută publicului pentru rolul Crinei din Amintiri din epoca de aur și, totodată, pentru rolul Anei, din Ana, mon amour. Face film, TV și teatru și reprezintă cu mândrie și bucurie generația din care face parte. Alegerea ei pentru seria Imposibil de uitat lansată de Staropramen este un film făcut după benzi desenate, în care se duce o luptă continuă între bine și rău. Diana vorbește într-un mod inedit despre personajul negativ din acest film care are bucuria de a face rău, un rău ridicat la rangul de artă și îi invită pe privitori să ghicească filmul care și-a lăsat amprenta asupra ei încă de la prima vizionare.
Staropramen premiază cinefilii
Privitorii sunt invitați să ghicească filmul despre care au vorbit cei patru actori și să se înscrie în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale de cinefil și marele premiu: O experiență completă la TIFF 2017 ce include transport, cazare, mese, proiecții și acces la evenimentele VIP.
Mai multe detalii pe oamenisigusturi.ro/tiff

Ultimele articole

Alte articole