fbpx
marți, iunie 18, 2024

Târgul de Crăciun de la Auchan aduce 4 noi colecții exclusive de decorațiuni și peste 3000 de jucării

Share

Hipermarketurile Auchan se transformă într-un adevărat târg de Crăciun până în 25 decembrie. O vastă ofertă de sortimente dedicate produselor de sezon stă la dispoziția clienților. Aceștia pot găsi tot ce își doresc, de la decorațiuni specifice pentru casă și brad, cadouri și jocuri pentru toate vârstele, până la brazi naturali și artificiali.

Pe lângă acestea, în magazine, dar și online, vor fi disponibile și activări speciale și extra beneficii pentru cei peste 1 milion de membri din programul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Mai mult, în această perioadă Auchan propune clienților săi o experiență unică de cumpărături, atât în cele 33 de hipermarketuri, cât și online, pe

Clienții vor găsi aici o serie de colecții inedite de textile, accesorii pentru servirea mesei, decorațiuni de casă, de brad, jucării sau produse alimentare, printre care dulciuri specifice sau preparate tradiționale. Astfel, cumpărătorii pot găsi la Auchan tot ceea ce au nevoie pentru pregătirile de Crăciun, la prețuri accesibile.

Și în acest an vedetele Târgului de Crăciun sunt cele peste 400 de articole diferite, din gama proprie Actuel pe care clienții le găsesc grupate în 4 colecții de jucării și decorațiuni. 

Colecțiile includ articole și decorațiuni pentru împodobirea bradului, globuri, beteală sau instalații luminoase cu LED, pentru un consum redus de energie, fețe de masă, lenjerii de pat sau prosoape de baie, astfel încât toată casă să poată fi amenajată în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Amintiri din copilărie, natură înzăpezită, sporturi de iarnă și un Crăciun boem, în hipermarketurile Auchan

Santa’s Workshop

Santa’s Workshop este o colecție în stil neo vintage, veselă, care face trimitere la amintirile din copilărie și care evocă un sentiment de căldură și reconfortant, în care se regăsesc personaje îndrăgite, precum spiridușii Moșului, renul Rudolf, gnomi, spărgători de nuci, alături de multe jucării vintage (automate, mașini de colecție sau jucării din lemn).

A Day in Winter

A day in winter este o colecție inspirată din natura înzăpezită și animată de personaje din nordul îndepărtat. Aici veți întâlni urși, reni sau zâne. Predomină culorile naturale, lemnul cald, vernil, argintiu, bej deschis, îmbinate armonios cu puritatea albului.

Mountain Holidays

Mountain Holidays ne poartă într-o atmosferă în care predomină culori precum albastrul închis, bleumarin și nuanțele de cupru. În această colecție întâlnim animalele pădurii, schiori sau figurine echipate pentru sporturile de iarnă.

Christmas Cocoon

Christmas Cocoon oferă Crăciunului un aer boem, în care finisajele rafinate, elementele din iută, dar și figurinele din povești, ilustrate cu zâne, îngerași, dar și decorațiuni simbolice, sunt învăluite în culori pământii, cu note de teracotă și roz pudrat.

Jucării eco, realizate din PET-uri reciclate

Nu au fost uitați nici cei mai mici clienți Auchan. O varietate formată din peste 3.000 de jucării, din care 20% fac parte din gama proprie Auchan One Two Fun, concepută pentru toate vârstele, de la bebeluși, până la adulți, pentru fete sau băieți, stau la dispoziția cumpărătorilor.

Plușuri, jucării pentru activități creative, jocuri de asamblat, vehicule și seturi de joacă, jocuri educative și de societate, pe toate le găsiți în magazine. 

Totodată, Auchan pune la dispoziția clienților numeroase jucării care sunt fabricate cu grijă față de mediul înconjurător. Aceștia pot alege din cele 6 colecții de plușuri realizate integral din PET reciclat, jucării din lemn provenit din surse forestiere legale și responsabil administrate (certificare FSC) și în ale căror ambalaje nu se regăsește plastic. O parte dintre acestea sunt jucării Montessori.

Totodată, în magazinele Auchan Titan din Capitală și din Cluj-Napoca, surprizele se țin lanț pentru cei care sunt în căutarea unei experiențe inedite alături de personajele preferate. “Magazinul viitorului“, un proiect unic în Europa Centrală și de Est, realizat împreună cu cel mai mare jucător din piața de jucării, unde cei mici se pot juca cu seturile de construcție favorite. 

În același timp, în anumite magazine vor exista camioane cu Patrula Cățelușilor, unde copiii vor putea sta la volan pe scaunul șoferului, o premieră în România.

De asemenea, vor fi măsuțe de joacă, diorame pentru articolele din gama proprie și pentru seturile de construcție, figurine 3D cu eroii preferați, alături de care cei mici pot face fotografii, având șansa să descopere multe alte surprize. 

Mai multe detalii despre produsele din oferta specială de Crăciun sunt disponibile atât în magazine, cât și online, pe . De aici, produsele pot fi comandate la domiciliu, dar pot fi ridicate și din magazin prin serviciul Click & Collect, sau din parcarea hipermarketului prin Auchan Drive. 

Despre Auchan România

Auchan România are în portofoliu 298 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 259 de magazine de ultra proximitate MyAuchan, din care peste 200 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Ultimele articole

Alte articole