fbpx
luni, mai 20, 2024

TechIT – o conferință inedită pentru specialiștii SAP și Java

Share

este un eveniment cu set-up tehnic și de business, dedicat profesioniștilor SAP și Java, care se va desfășura în 4 octombrie, în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia. Vor fi prezenți, printre alții, experți de la Audi și SAP, care vor împărtăși o parte din cunoștințele și experiențele lor despre tehnologia modernă. 

Pornind de la inițiativa unor developeri entuziaști din .msg România, proiectul a fost dezvoltat independent și atrage pasionați din domeniul IT în inima Transilvaniei. creează o comunitate de învățare, unde vei descoperi instrumente din domeniul tech și concepte inovative. 

„Această conferință vine cu speakeri de calibru, cu experți tehnici care vor comunica ultimele tehnologii și trend-uri din piață. Dacă ești om tehnic, developer și pasionat de ceea ce faci, TechIT este locul potrivit unde să te întâlnești cu alții ca tine.” – Vlad Groza, Project Manager TechIT.

Programul evenimentului cuprinde două slot-uri și 10 speakeri captivanți, printre care se numără:

  • Vlad Mihalcea – Java Champion și autorul ”High-Performance Java Persistence”, una dintre cele mai bine vândute cărți despre Java, de pe Amazon;
  • Dr. Sven Radde – IT Project Manager la AUDI AG în Ingolstadt, Germania;
  • Max Streifeneder, Developer Evangelist SAP.

Pe lângă tematici de SAP și JAVA vor fi discutate teme precum: Software Architecture și Project Management. După fiecare discurs, vor exista sesiuni de Q&A, unde participanții vor putea adresa întrebări și vor interacționa cu speakerii, iar partea de networking este însoțită de un bufet cu preparate alese și un wine bar.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe site-ul : https://techitconf.com/. Până în 10 august, este valabilă promoția ”2 for 1”, două bilete putând fi cumpărate la prețul de 60 de euro.

Pe lângă accesul la conferință, acestea includ: coffee breaks, prânz, wine bar și surprize din partea organizatorilor. 

Ultimele articole

Alte articole