fbpx
vineri, iunie 14, 2024

TEDxEroilor ajunge la cea de-a VII-a ediție

Share

Future: Loading…

Echipa TEDxEroilor are plăcerea de a anunţa cea de-a şaptea ediţie a evenimentului său anual, având anul acesta tema „Future: Loading…”. Evenimentul va avea loc în data de 22 mai 2016, la Teatrul Național Cluj-Napoca, în Sala Mare. Pornind de la tema evenimentului, dorim să explorăm faţetele unui subiect ce înglobează schimbări, provocări, oportunități, șanse, un singur lucru fiind cert – viitorul se „încarcă” în mod continuu și depinde de noi toți ce formă îi vom da.

Participarea la eveniment se va realiza pe baza unui bilet cu prețul cuprins între 80 şi 150 lei, în funcție de momentul achiziţiei. Biletele Early Bird sunt disponibile la preț de 80 lei, începând cu 4 aprilie, pe iabilet.ro! Există doar 100 de astfel de bilete, detalii aici

Future-Loading-FB-Post-I-Love-Cluj.png

Tema aleasă susține inițiativa ONU și obiectivele de dezvoltare durabilă trasate: egalitate de gen, calitate în educație, generare de locuri de muncă, prosperitate economică, dezvoltare industrială, consum responsabil, inovare tehnologică, dezvoltarea infrastructurii etc. Aşadar, vom căuta soluții pentru a integra toate acestea într-o societate modernă, digitalizată.

Future: Loading… va fi cel mai complex eveniment TEDxEroilor de până acum şi va însemna Inspiraţie, Idei de viitor, Sustenabilitate și Inovaţie, toate împachetate în:

6 ore de discursuri, schimb de idei şi socializare;

15 speakeri cu idei inovative;

900 de participanţi dornici de a împărtăși idei și de a profita de cele mai bune;

• Premierea unui proiect de impact, prin TEDxEroilor Award.

Păstrându-şi angajamentul de a fi un catalizator al progresului comunităţii, TEDxEroilor prezintă TEDxEroilor Award – un concurs de idei cu un potenţial impact pozitiv considerabil asupra comunităţii clujene. Doritorii pot participa atât individual, cât și în echipe, putând fi atât persoane fizice, cât și reprezentanți ai organizațiilor sau firmelor. Înscrierile vor avea loc în perioada 5 aprilie – 5 mai 2016, iar jurizarea va cuprinde trei etape: preselecţia realizată pe baza criteriilor de eligibilitate, selecția finaliştilor de către un juriu specializat şi votarea ideii câştigătoare de către public. Ideea câștigătoare va fi votată şi premiată în 22 mai, în cadrul evenimentului TEDxEroilor – Future: Loading…. Premiul va consta într-un grant în valoare de 4.000 EUR prezentat de AROBS Transilvania Software, o reducere de 50% pentru un abonament HubUnlimited pe o perioadă de un an la Impact Hub Cluj-Napoca, precum şi în sprijin pentru implementarea ideii, oferit de TEDxEroilor şi Impact Hub Cluj-Napoca timp de un an.

Ultimele articole

Alte articole