Tehnocraft presents Simina Grigoriu

1 min


Sâmbătă, 27 mai, DJ Simina Grigoriu va da tonul distracției în /Form Space, într-un eveniment “invite only”.

Născută în România și crescută în Toronto, Simina și-a ales Berlinul ca epicentru creativ al exprimării muzicale, unde și-a ascuțit simțul înăscut pentru beat-uri tehno. Fiecare set al Siminei spune o nouă poveste și dezvăluie un element nou din rădăcinile ei culturale.   


În urmă cu câțiva ani apărea ca o nouă stea strălucitoare pe cerul muzicii tehno și a lansat primele ei track-uri în colaborare cu diverse case de discuri. După Berlin Label Sonat Records au urmat lansări la Phase Insane Records din Spania, Intelectro Vibe din Italia, Urban Sound și Frequenza Records. Primul mare accent al carierei ei l-a pus odată cu apariția albumului de debut EXIT CITY, lansat sub egida casei de discuri Susumu Records, care a luat cu asalt toate chart-urile.  

Asteptăm să fim surprinși și pe viitor de o artistă care nu mai poate lipsi de pe scena muzicii techno și al cărei comeback își merită din plin și în toate sensurile atributul de “jucăuș”. Până atunci însă, o vom (re)descoperi pe scena de la /Form Space, sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 23:00.  


Pentru a intra în posesia invitațiilor, nu doar fanii muzicii tehno, ci și cei care își doresc să fie înconjurați de vibe-uri pozitive, sunt rugați să trimită un mail pe adresa contact@formspace.ro cu numele lor și al persoanei care îi vor însoți.  

Invitațiile se pot ridica ulterior de la:  
1. /Form Space, vineri, începând cu ora 21.00
2. Strada Horea, numărul 12, interfon 11-de luni pană vineri, între orele 10.00 și 18.00  
3. Coffee Addicts, strada Regele Ferdinand, nr. 9    
4. Uman Shop, Iulius Mall


Like it? Share with your friends!

ancabalas88

Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Image
Photo or GIF

Send this to a friend