fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
Acasă Termene si conditii

Termene si conditii

Disclaimer

Toate drepturile asupra site-ului www.ilovecluj.ro aparţin S.C. CREMA GROUP S.R.L.

Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau fotografiilor din orice secţiune a site-ului www.ilovecluj.ro este posibilă numai cu acordul scris al S.C. CREMA GROUP S.R.L.

Furtul intelectual se pedepseşte conform legii.

Politica editoriala

COPYRIGHT

Toate articolele de pe acest site pot fi reproduse integral sau parțial doar cu menționarea surseiwww.ilovecluj.ro (nume articol + link).

Conţinutul acestui site și a partenerilor (articole, fotografii, descrieri, caracteristici, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Permitem imprimarea şi folosirea informaţiilor de pe site în scopuri personale şi care nu sunt comerciale.

PUBLICITATE

Reclama difuzată pe acest site va fi întotdeauna marcată distinctiv, fie că este vorba despre campanii, advertoriale sau bannere.

VERIFICAREA INFORMAŢIILOR

În cazul articolelor ce aduc în prim plan oameni si faptele lor, informaţiile prezentate vor fi verificate în măsura în care resursele ne permit. Autorii acestui site se angajează să selecteze informaţiile şi să le prezinte imparţial, însă îşi rezervă dreptul la propriile opinii.

CONŢINUT

I Love Cluj este un spaţiu al ideilor originale, care sprijină şi încurajează spiritul creativ. Toate articolele publicate pe această platformă poartă amprenta personală a fiecărui editor.

Temele articolelor sunt alese de către colaboratori şi răspund doar preferinţelor acestora.

Sursele informaţiilor şi fotografiilor vor fi întotdeauna menţionate cu nume şi link,  fie în cadrul postului, fie la finalul acestuia.

Avem toleranță zero pentru dezinformarea cu rea intenție, plagiere, calomnie, defăimare și mită pentru a scrie un articol într-o anumită direcție.

Articolele  publicate pe acest site nu vor fi şterse.  În cazul unor informaţii eronate, articolul va fi editat, actualizările fiind marcate distinct printr-un “Update”.

Ne dorim o politică editorială axată pe respectarea unui cod de etică ce are la bază integritatea, bunul simţ şi respectul faţă de cititori şi cei care apar în materiale.  Pentru orice problemă legată de politica editorială, vă aşteptăm să ne scrieţi la hello@ilovecluj.ro

„Scrieţi publicului concis, ca să poată să citească, clar, ca să aprecieze articolul, pitoresc, ca să-şi amintească şi, în primul rând, plin de corectitudine, ca să fie ghidaţi de lumina articolului vostru.”

(Joseph Pulitzer)