fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

The Beard Run: Primul Cros de trepte din Transilvania

Share

Beard Brothers revine cu a doua ediție The Beard Run, Crosul Treptelor, singurul cros organizat pe trepte din Translvania, reușind astfel să aducă un element de unicitate în cadrul competițiilor sportive regionale.

Competiția sportiă va avea loc în data de 18 martie 2017, începând cu ora 10:00, pe treptele de la Cetățuie.

Crosul caritabil are ca scop este strângerea a 18.000 de euro pentru reutilarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca, cauza campaniei Keep The Blood Flowing, cea de a 9-a campanie a asociației Beard Brothers, .

Experiența celor două campanii de donare de sânge a subliniat faptul că nu doar lipsa donatorilor este o problemă ci și capacitatea de funcționare a centrelor de transfuzii sanguine. Pentru o mai bună funcționare e nevoie de aparatură nouă, care să faciliteze progamul de donare. Problema furnizării de sânge în spitalele din România este una reală și majoră și este datoria noastră să ne implicăm și să găsim soluții sustenabile.

Pe lângă promovarea unui stil de viață sănătos și atmosfera veselă, deja tipică evenimentelor noastre, le propunem alergătorilor să fie parte din schimbare. Deși traseul crosului, la fel ca atingerea scopului, nu este ușor, suntem siguri că împreună putem face fiecare treaptă să conteze.

Formular de înscriere: 

Detalii desfășurare eveniment: 

Beard Brothers este cel mai neconventional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj- Napoca, care are ca scop principal lupta împotriva discriminării de orice fel. În cei trei ani de activitate, asociația a reușit săducăla bun sfârșit 8 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai. În acest moment, cele trei divizii, Beard Brothers, The Sisterhood si Volunteer Crew, însumează peste 360 de voluntari ce se străduiesc să facă o zi de mâine mai bună, angrenând comunitatea pentru comunitate.

Ultimele articole

Alte articole