fbpx
duminică, aprilie 21, 2024

Top 3 locatii in care clujenii s-au simtit cel mai bine in luna Februarie

Share

Servus Cluj,

Luna februarie, prin intermediul campaniei „Cluj, cum te simti?” a scos la iveala noi informatii cu privire la starile clujenilor. Va multumim inca o data pentru ca ati folosit Gimini Moodtracker pentru a va exprima starea in diferite locatii din Cluj. Mai jos gasiti detalii cu privire la cum ne-am simt noi toti in Cluj in luna februarie.

6 februarie, ziua in care clujenii s-au simtit cel mai bine. Am vazut care e ziua, dar hai sa vedem si de ce? Noi credem ca are legatura cu evenimentele din Cluj. Bine, hai, poate are legatura si cu vremea care a inceput sa se incalzeasca. Tu ce ai facut in ziua respectiva? Verifica-ti statisticile.

 

 

13 februarie, ziua in care ne puteam simti mai bine. Se poate oare sa fie ca a fost o zi de luni sau poate doar idea ca e o zi de 13, dar datele prelucrate ne-au arata ca in aceasta zi, ne-ar fi prins bine ceva mai multa voie buna. Si la tine a fost la fel? Cum te-ai simtit in 13 februarie?

 

                                                   

Miercuri, cea mai buna zi a saptamanii pentru clujeni. Se pare ca in luna februarie, zilele de miercuri au fost zilele cu cea mai multa stare de bine. De ce crezi ca a fost asa? Oare atunci imi ating apogeul energiei pentru saptamana respectiva? Tu in ce zi te simti cel mai bine?

Top 3 locatii in care clujenii s-au simtit cel mai bine. Luna februarie a fost plina de evenimente, a fost si luna in care temperaturile s-au mai linistit si primavara si-a aratat timida fata. Au iesit la iveala si locurile unde a predominat starea de bine in luna februarie in Cluj. Ce sa zicem? Traiasca sportul si starea de bine pe care aceasta o aduce!

  1. World Class – locatia cu cea mai multa stare de bine!
  2. Starbucks
  3. Los Toreros Bistro

Desigur starile noastre sunt foarte diferite, dar se pare ca sunt diferite momente in care starile noastre se aliniaza. Intra si tu in aplicatia Gimini Moodtracker de pe telefonul tau si vezi ce iti spun statisticile.

Pana luna viitoare, cand urmatoarele date o sa fie prelucrate, sa avem zile bune si stari bune!

 

Echipa Gimini Apps

www.giminiapps.com

Ultimele articole

Alte articole