fbpx
vineri, iunie 14, 2024

Top 5 lucruri pe care femeile moderne le adora la un barbat!

Share

In calitate de barbat, probabil te-ai intrebat macar o data care sunt acele lucruri pe care femeile le apreciaza la partenerul lor. Femeia moderna sustine faptul ca se poate descurca singura, ca  nu are neaparata nevoie de o prezenta masculina pentru a rezolva sarcinile zilnice, indiferent de natura lor. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care orice femeie le adora la un barbat si, in secret sau nu, ele sunt motivele pentru care reprezentanta sexului frumos este atrasa de barbatul de langa ea.

Iata TOP-ul celor 5 lucruri surprinzatoare pe care orice femeie le adora la un barbat!

 

  1. Puterea de a intelege unele lucruri pe care femeile nu le inteleg

O femeie moderna nu accepta sa depinda de cineva. Cu toate acestea, de multe ori este mai usor atunci cand un barbat se afla prin preajma. In secret, femeile adora faptul ca barbatul de langa ele se ofera sa le ajuta cu lucrurile complicate prin casa, bagajele grele pe scari si obiectele de pe raftul la care ea nu ajunge. Chiar daca orice femeie s-ar descurca si singura in astfel de situatii, acesta este unul din lucrurile pe care ea le va aprecia mereu la un barbat.

 

  1. Modul in care se imbraca

O carte nu se judeca dupa coperta ei, insa atractia apare la prima privire, iar impresia pe care o faci poate sa decida cateva aspecte legate de legea atractiei. Femeile adora barbatii care etaleaza gusturi bune, se imbraca ingrijit si stiu sa isi urmeze propriul stil. Daca stii imediat pe ce sa pui ochii atunci cand intri intr-un magazin cu imbracaminte de barbati, cu siguranta vei primi o bila alba la acest capitol! Daca pana acum ai crezut ca ii place sa isi ia rolul de Fashion Advisor atunci cand mergeti la shopping, afla ca un barbat sigur pe el poate sa impresioneze la maxim. Daca nu esti familiarizat cu regulile de stil, vezi aici cateva puncte de reper care te pot salva in orice situatie.

 

  1. Tactul

Se stie deja ca femeile si barbatii gandesc cu totul si cu totul diferit. Pe cand barbatilor le plac glumele legate de sport, atitudinea puternica masculina si filmele de actiune, femeile, in general, prefera lucrurile mai siropoase. Chiar si asa, ele sunt innebunite de spiritul tau macho si modul in care apreciezi feminitatea, in felul tau.

 

  1. Instinctul protectiv

Aici este vorba de acele lucruri marunte pe care nu orice femeie le poate observa cu ochiul liber, dar care sunt prezente in fiecare barbat in parte. Numai faptul ca tu esti cel care merge pe partea din exterior a trotuarului este un gest de protectie, ca si atunci cand ii intinzi mana sa o ajuti sa treaca de o treapta abrupta. Desi femeile sunt perfect pregatite sa aiba singure grija de ele, apreciaza foarte mult instictul protectiv al barbatului.

 

  1. Pasiunile lui

In aceasta lume care se ghideaza atat de mult dupa aparente, e un lucru minunat faptul ca iti place de ea chiar si atunci cand poarta o tinuta banala, cand nu a avut timp sa mearga la salonul de infrumusetare sau nu a tinut cel mai reusit discurs. Pasiunea pe care o arati, indiferent de aparente, este un stalp de rezistenta in relatia barbat-femeie si este, totodata, un lucru pe care orice femeie il adora la un barbat.

Chiar daca femeile si barbatii sunt preocupati de lucruri destul de distincte, o comunicare reusita dintre cele doua sexe dovedeste faptul ca, pana la urma, nu sunteti chiar atat de diferiti!

 

Ultimele articole

Alte articole