fbpx
luni, iulie 15, 2024

Top avantaje ale unui dispenser de limonada in 2020

Share

Ai un business in domeniul restaurantelor si a cafenelelor? Detii un loc de joaca sau te ocupi de organizare de evenimente? Atunci cu siguranta vrei sa descoperi care sunt tendintele in domeniu in 2020. Daca in ani precedenti se punea accent pe dispozitivele de preparare a cafelei, anul acesta atentia specialistilor in domeniu se concentreaza asupra modului de pastrarea a bauturilor servite. Cum limonada este una dintre cele mai consumate bauturi in restaurante si cafenele, dezvoltatorii au venit cu cea mai eficienta solutie: dispenser de limonada. 

In randurile urmatoare vei descoperi care sunt motivele pentru care trebuie sa alegi un dispenser de limonada, care sunt cele mai bune produse pentru bar, dar vei afla si cum iti poate influenta un banal borcan de limonada afacerea pe care o gestionezi! 

Avantajele unui dispenser de limonada

Este evident ca un dispenser de limonada reprezinta cea  mai eficienta solutie de pastrare, depozitare a licorii preparate din lamai, in special in conditiile in care luam in considerare un numar mare de consumatori. Oricare dintre afacerile mentionate mai sus: restaurant, cafenea, centre destinate copiilor, evenimente vor avea de castigat cu un asemenea “gadget” intrucat iti permite sa eficientizezi timpul de lucru si sa ai clienti multumiti. 

Cu ajutorul acestor produse pentru bar poti gestiona mai usor timpul, clientii si starea bauturii. Un borcan de limonada iti permite sa depozitezi cantitati mari de lichid. Cu acesta vei imbunatati timpul de servire, astfel clientii care doresc sa serveasca limonada, vor beneficia imediat de bautura preferata. Ceea ce inseamna ca va creste productivitatea, numarul de clienti multumiti, si implicit businessul se dezvolta. 

Un alt avantaj pe care ti-l ofera un dispenser de limonada tine de faptul ca poti controla temperatura bauturii. Dispozitivele de acest gen sunt prevazute cu functii speciale care permit pastrarea temperaturii constante. Astfel clientii tai se vor bucura de bautura preferata, servita perfect chiar si in zilele toride de vara. 

Cand vine vorba de domeniul restaurante si cafenele, trebuie sa iei in considerare serviciul de autoservire. Un dispozitiv de tip dispenser de limonada iti permite sa implementezi cat mai confortabil serviciul de self service. In acest fel nu doar ca ai optimizezi intregul proces dar vei avea si clienti multumiti, care iti vor oferi feed-back-uri pozitive, te vor recomanda mai departe sau vor reveni cu placere. 

De ce sa alegi un borcan cu robinet?

Cum am precizat in randurile anterioare, in domeniul restaurantelor toate detaliile sunt importante. Daca ai descoperit cat de mult iti va usura munca un dispenser de limonada, te invitam sa afli si cateva motive care sa te convinga ca borcanul cu robinet este cea mai buna solutie pentru afacerea ta. 

In primul rand trebuie mentionat ca aspectul conteaza. Un borcan pentru  limonada cu robinet este unul dintre acele elemente care ofera un aer primitor incaperii. Are design placut si este versatil de aceea poate fi integrat cu usurinta in cafenelele cu accente vintage, in restaurantele moderne, dar si in barurile decorate in stil industrial. 

Un alt motiv pentru care borcanul cu robinet este solutia perfecta, tine de usurinta de manipulare! Dispozitivele cu asemenea sisteme de inchidere pot fi utilizate in deplina siguranta de adulti, varstnici si de copii, deci pot fi montate in salile de mese si in cele de evenimente. Borcanele cu robinet pot deveni atractia petrecerilor pentru copii, cei mici avand posibilitatea sa se serveasca singuri si sa se bucure de bautura preferata pe durata evenimentelor. 

Cat de eficient este un dispenser de limonada pentru servire 

Eficienta produselor pentru bar si a celor de tip dispenser de limonada nu poate fi contestata! Conform Technavio, una dintre cele mai mari companii de research in domeniul serviciilor ospitaliere, bauturi si mancare, dispenserele de limonada sunt instrumente cheie de optimizare a cheltuielilor si crestere a calitatii serviciilor. 

Ultimul studiu publicat de acestia a scos la iveala ca in cadrul evenimentelor si a petrecerilor se consuma cantitati impresionante de bauturi. Utilizarea dispozitivelor de tip dispenser de limonada reduce cheltuielile legate de ambalaje, pentru ca permit reumplerea recipientului. Totodata acestea sunt solutii prietenoase cu mediul inconjurator! Incurajand utilizarea aceluiasi recipient se diminueaza numarul de ambalaje si recipiente utilizate, iar cand vine vorba de evenimente de amploare – festivaluri, concerte, targuri, s.a. – resturile generate astfel pot fi reduse semnificativ.

Conform specialistilor Technavio, cercetarile in domeniul dispenserelor de limonada sunt tot mai complexe, aceste produse pentru bar fiind prevazute cu un design atractiv, functii speciale si interfate prietenoase. Pot fi utilizate cu usurinta de copii, dotate cu senzori de dozaj, functii de pastrare a lichidului la o temperatura constanta si nu numai. 

Dupa cum observi, dispenserul de limonada nu este un simplu instrument de bar ci un dispozitiv complex care te ajuta sa optimizezi costurile, sa ai clienti multumiti, sa fii competitiv si totodata prietenos cu mediul inconjurator!

Ultimele articole

Alte articole