fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Top locații pentru un eveniment de succes în Cluj

Share

Cluj-Napoca este un oraș de prestigiu din România, lucru recunoscut încă de acum 2000 de ani, când era considerat nucleu al culturii și civilizației. Astăzi, într-o formă mult mai dezvoltată și modernizată, capitala Transilvaniei rămâne un punct de reper atât pentru români, cât și pentru străini, pe plan cultural, dar și în zona de divertisment, de știință și de business, oferind oportunități nelimitate dezvoltatorilor și investitorilor.

Dacă vrei să organizezi un eveniment pentru afacerea ta în orașul tuturor posibilităților, cu ajutorul Instant.Space obții acces imediat la locații excelente din zonă cu doar câteva click-uri: https://www.instant.space/ro/sali-conferinte/cluj!

Cluj-Napoca – Hub-ul Afacerilor din Transilvania

Orașul a cunoscut o dezvoltare accelerată pe toate planurile, însă în special în zona de business, unde au apărut tot mai multe afaceri de tip start-up, dar și noi filiale ale unor companii internaționale s-au inaugurat la Cluj, date fiind oportunitățile de dezvoltare și suportul financiar administrativ asigurat. Jolidon, Napolact sau Farmec sunt doar câteva dintre afacerile care s-au născut aici, în timp ce nume de top precum Nike, Mol, Puma, Aegon sau MBI au ales să se extindă și pe piața românească, direct la Cluj.

Organizare evenimente la Sunny Hill Cluj

Unul dintre cele mai apreciate hoteluri cu săli pentru conferințe din Cluj, Sunny Hill, propune pachete personalizate pentru organizarea evenimentelor corporate. Poți solicita o ofertă pentru oricare dintre sălile special amenajate, cu o capacitate de la 25, până la 350 de persoane, dotate cu echipament tehnic de ultimă generație, aer condiționat, WiFi de mare viteză, videoproiector, ecran de proiecție, flipchart, echipamente de sunet și orice altceva ai nevoie pentru un eveniment reușit. În plus, pachetul conține soluții de cazare pentru invitați, dar și servicii adaptate pentru pauzele de masă și cafea. Poți verifica imediat disponibilitatea și rezerva locația în funcție de nevoi direct din platforma Instant.Space.

Organizare evenimente la Grand Hotel Italia

Grand Hotel Italia este unul dintre cele mai mari nume din industria HoReCa din Cluj, fiind parte dintr-un lanț hotelier italian de renume. Pachetul de servicii oferite include și oportunitatea organizării de evenimente corporate într-una dintre cele 14 săli de întâlniri, dotate cu tehnologii de ultimă generație, internet de mare viteză, meniuri personalizate și alte facilități care pot fi solicitate suplimentar pentru o conferință reușită. Poți verifica simplu și rapid disponibilitatea sălilor de conferință pentru acest hotel din Cluj la data dorită prin intermediul platformei Instant.Space.

Organizare evenimente la West City Hotel

Pe lista hotelurilor din Cluj-Napoca care oferă opțiunea de săli pentru conferințe se numără și West City Hotel. Aici ai la dispoziție patru săli pentru evenimente corporate dintre care să alegi, complet echipate tehnic și dotate cu aer conditionat, sonorizare și acces internet Wi-Fi, în așa fel încât mare parte din nevoile logistice să fie acoperite. Poți analiza sălile și compara ofertele direct de pe platforma Instant.Space care îți oferă posibilitatea și să rezervi imediat atunci când ai găsit ce căutai. 

Instant.Space: Inovație și transparență

Dacă îți dorești să obții acces mai ușor la aceste locații de renume din Cluj-Napoca, poți face rezervarea din timp utilizând platforma Instant.Space. Această soluție vine în ajutorul tuturor antreprenorilor și organizatorilor de evenimente care vor să simplifice planificarea și punerea în scenă a conferințelor. Tot ce trebuie să faci pentru a găsi centrele de conferințe din oraș potrivite pentru tine este să efectuezi o căutare pe platformă, selectând locația, numărul de participanți, formatul sălii, data evenimentului și un eventual număr de camere de hotel dorite. Astfel, vei putea analiza o listă a tuturor opțiunilor din data respectivă care respectă cerințele tale pentru a lua o decizie cât mai ofertantă. Beneficiezi de transparență totală în ceea ce privește costurile, facilitățile și serviciile complementare oferite de fiecare hotel pentru evenimente listat pentru a-ți facilita căutările. 

Concluzii

Organizarea evenimentelor corporate este acum mult mai ușoară datorită serviciilor de rezervare a sălilor de conferință din Cluj oferite de platforma Instant.Space. La fel ca un program booking, cu doar câteva click-uri poți descoperi care sunt opțiunile disponibile în zonă, să stabilești data evenimentului și să planifici totul în detaliu, exclusiv online, în timp record și cu minim de efort!

Ultimele articole

Alte articole