fbpx
luni, iulie 15, 2024

Trei accesorii necesare pentru mașina ta care te fac să te simți în siguranță la volan

Share

Siguranța în trafic și precauția pentru momentele în care mașina trebuie lăsată nesupravegheată sunt factori care influențează nivelul nostru general de confort. Surprinderea incidentelor neprevăzute din trafic, înregistrarea video a drumului parcurs și vizibilitatea oferită chiar și pe timpul nopții sunt doar câteva dintre beneficiile tehnologice ce ne pot ușura și eleva experiența condusului.

Camerele auto de bord, cunoscute și sub denumirea de DVR (digital video recorder), au devenit o componentă vitală din accesoriile practice care îmbunătățesc calitatea vieții pentru toți deținătorii de autovehicule. De la apariția lor în decada 2000-2010 și până în prezent, acestea au evoluat în permanență, îmbunătățindu-și caracteristicile tehnice și performanța. Cu ajutorul lor, pot fi identificate și soluționate multiple incidente neprevăzute. De la simpla înregistrare a autovehiculului pe timpul deplasării, notificarea instantanee pe telefon în caz de incidente și până la menținerea contactului permanent de oriunde din lume cu mașina, aceste accesorii de nelipsit acoperă fiecare nevoie în parte. 

Având o experiență de aproape două decenii de activitate și un portofoliu atent selectat de-a lungul acestei perioade, Cam360 pune la dispoziție o gamă diversă și amplă de produse ce cuprinde o multitudine de accesorii specializate utile. Cu o evoluție permanentă a performanțelor și a caracteristicilor tehnice, producătorii cu care Cam360 colaborează acoperă cu ușurință toate cerințele și nevoile clienților. Printre ele se numără notificarea în timp real legată de incidente, localizarea exactă, identificarea stării de somnolență prin intermediul camerelor speciale și multe alte beneficii esențiale. 

„În funcție de dorințele și nevoile fiecărui client în parte, suntem alături de aceștia pas cu pas pentru a selecta produsele cele mai potrivite. Fie că este vorba de siguranță, monitorizare sau localizare, produsele noastre asigură un avantaj practic oricărei persoane ce deține un autovehicul.

Oferind probe indubitabile în cazul unor evenimente din trafic sau posibile acte de vandalism pe perioada cât mașina este parcată, iar sistemele night vision elimină problema condusul când afară este întuneric, aceste accesorii devin o parte necesară din repertoriul fiecăruia prin multitudinea de avantaje oferite.”, afirmă reprezentantul Cam360, Emil Chirilă.

Atunci când ploaia, ninsoarea sau drumurile dificile constituie un obstacol, Cam360 oferă alternativa modernă și adaptabilă. Protejând și înregistrând călătoria mașinii, aveți mereu siguranța identificării din timp a problemelor ce pot apărea la drum, beneficiind de claritate indiferent de momentul zilei sau al nopții.

Produsele Cam360 beneficiază de o perioadă de garanție de 12 luni de la data achiziției, perioadă care se poate extinde contra-cost, iar aceasta acoperă defectele de material și de fabricație, în caz de necesitate.

Printre produsele puse la dispoziție de Cam360 se numără și sistemul night vision, dezvoltat de renumitul brand LANMODO. Îmbunătățind vizibilitatea în condiții meteo dificile și crescând siguranța în deplasare, sistemul LANDMODO poate fi adăugat oricărei autovehicul, fără alte adaptări speciale. Acesta oferă o imagine clară și la o rezoluție full HD color indiferent de gradul de iluminare, oferind vizibilitate a drumului în timp real.

În selecția de produse Cam360 se numără și camera DVR Blackvue, care vine cu un software complex pentru conectarea wi-fi, LTE și la Cloud. Blackvue sunt pioneri în lansarea camerelor cu rezoluție 4K și permite utilizatorilor să se conecteze cu ușurință la camerele de bord prin Wi-Fi și prin serviciile BlackVue Cloud. 

Cu un pachet complet ce include atât produsele de bază cât și accesoriile aferente, aceasta are și o aplicație intuitivă și stabilă pentru dispozitivele mobile. Mai mult, ea permite o redare clară și în timp real de la distanță, notificându-vă oricând situația devine problematică. De la senzori, lentile și module GPS inovatoare, camerele de bord Blackvue utilizează componente premium pentru a oferi un produs ce poate îmbunătăți siguranța deținătorilor de autovehicule.

Un alt brand cunoscut care a devenit în ultimii ani internațional, este IROAD. Acesta oferă posibilitatea de a vizualiza imaginile stocate în memoria internă, în proximitatea vehiculului. În gama ingenioasă a acestuia este inclusă și camera auto IROAD X9, care poate fi achiziționată prin intermediul celor de la Cam360. Astfel, informațiile despre locație și mașină sunt obținute mult mai rapid, oferindu-vă astfel o perspectivă clară despre situația în curs.

Utile atât pentru drumuri lungi, cât și pentru călătorii scurte, camerele de bord moderne au devenit o componentă esențială care ne oferă protecție, siguranță, precum și accesibilitate permanentă a informațiilor. Colaborând cu branduri renumite pentru evoluția lor tehnologică și inovațiile introduse, Cam360 pune la dispoziție o gamă diversificată și completă pentru toți cei care doresc să fie mereu la curent cu tot ce se petrece cu mașina lor, indiferent de locație sau de momentul zilei. Cu aproape două decenii de experiență în domeniu și o multitudine de clienți satisfăcuți, puteți descoperi mai multe despre aceștia accesând website-ul lor, cât și paginile de Facebook și Instagram.

Ultimele articole

Alte articole