fbpx
marți, iunie 25, 2024

UBER livrează cărți și reviste cadou, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții

Share

Utilizatorii Uber din București, Cluj, Brașov și Timişoara vor putea comanda gratuit un UberCitiDoR – o mașină care le va aduce Decât o Revistă #26, o carte oferită de Cărturești, revista de benzi desenate Harap Alb Continuă dar și acces în premieră  la noul album Guess Who care va fi disponibil în curând.

 

 

UBER, alături de partenerii Decât o Revistă, Cărturești și HAC!BD, organizează miercuri, 26 aprilie, o acțiune de încurajare a lecturii în toate oraşele unde este prezent: București, Cluj, Brașov și Timișoara. Cei care comandă un UberCitiDoR miercuri, între 11:00 și 14:00, vor primi cadou un pachet literar care să le reamintească de plăcerea lecturii.

Fiecare pachet va conține un exemplar al revistei DoR #26 – Locuire, un exemplar din revista de benzi desenate Harap Alb Continuă, o carte, recomandarea de lectură de la Cărturești, un cod pentru a putea descărca în premieră noul album Guess Who care va fi disponibil în curând, precum si alte surprize de la UBER.

Unii utilizatori UBER vor putea primi cadoul de la autori, artişti și bloggeri  care s-au alăturat iniţiativei pro-citit: Iv cel Naiv (poet), Lavinia Braniște (scriitoare), Cristina Bazavan (blogger), Laurențiu Mocanu (rapper, Guess Who), Mihai Ionașcu (Fondator Harap Alb Continuă), Raisa Beicu (blogger), Elena Marcu și Anca Dumitrescu (Black Button Books), Andrei Mutu (Fondator I love Cluj), Victor Miron (fondator al inițiativei Cu cărțile pe față), Andrei Moldovan (Ilustrator Harap Alb Continuă), Raluca Selejan (La Două Bufnițe) sau Tudor Crețu (blogger și autor).

 

Cum funcționează:

 

  • Deschide aplicația miercuri, 26 aprilie în intervalul orar 11:00 – 14:00
  • În partea de jos a ecranului va apărea un card special “UberCitiDoR” – apasă pe săgeata din dreapta pentru a deschide ecranul principal de comandă
  • Dacă ai permis accesul aplicației la serviciile de localizare, adresa va fi setată automat în locul în care te afli. În caz contrar, sau dacă vrei să comanzi la o altă adresă, setează manual adresa
  • Apasă butonul “Comandă UberCitiDoR”. Dacă un UberCitiDoR este disponibil, pachetul va ajunge la tine în câteva minute

Mai multe detalii, pe blog.

Ultimele articole

Alte articole