fbpx
marți, iulie 16, 2024

Un loc creativ de co-working destinat celor care lucreaza in industriile creative

Share

ZAIN studio – un nou spațiu colaborativ, dedicat celor care activează în industriile creative, se deschide la Cluj-Napoca. Situat la kilometrul zero al orașului, pe Bulevardul Eroilor, noul hub creativ se deschide în primul rând pentru cei care cred în puterea unei comunități unite.

Designeri din toate domeniile, artiști, arhitecți, meșteșugari, publicitari și nu numai sunt invitați să muncească și să se dezvolte împreună în ZAIN studio co-work space.

 

unnamed-33.jpg

 

ZAIN a debutat la sfârșitul anului 2015 cu un proiect de anvergură, primul festival de design organizat la Cluj, ZAIN – Design Expressions. Evenimentul a reușit să creeze, pentru câteva zile, legături aparte în comunitatea celor creativi, designeri din toată România, precum și între această comunitate și public. Vă reamintim ce a însemnat ZAIN 2015 printr-un material video proaspăt, aftermovie-ul ZAIN – Design Expressions (pentru vizualizare, click aici).

Reacția specialiștilor și publicului deopotrivă, ca urmare a primului proiect ZAIN, a fost un imbold pentru echipă să meargă mai departe, să pună în practică noi idei dezvoltate special pentru creativi. Așa a apărut ZAIN studio, un spațiu cald, primitor, gândit pentru a oferi celor care au ales industriile creative un cadru cu adevărat util în care să își modeleze ideile.

 

1f0e9202-7949-4793-b69f-d18ac3c930c9.jpg

 

Deschiderea acestui studio este un pas firesc în dezvoltarea ZAIN. Urmărim scopul pe care ni l-am propus de la bun început, și anume sudarea comunității creative a orașului, care ne e tare dragă și în care avem mare încredere. ZAIN studio este un spațiu ultra-central, luminos și dinamic, pe care vă așteptăm să îl vizitați oricând.” subliniază Alexandra Mihali din echipa ZAIN.  

Credem că un avantaj al acestui spațiu este posibilitatea de acces pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână, oferind astfel un program flexibil de lucru, important pentru cei care activează în tot ceea ce înseamnă creație”, completează ea.

 

Echipa ZAIN pregătește deja a doua ediție a evenimentului ZAIN – Design Expressions, noi proiecte și vă invită să aflați mai multe pe http://studio.zain.ro sau mai bine, să vedeți direct noul hub. Puteți vizita ZAIN studio la adresa Bd. Eroilor nr. 4 (persoană de contact: Alexandra Mihali, alexandra@zain.ro, 0745 070 410).

Ultimele articole

Alte articole