fbpx
vineri, februarie 23, 2024

Un nou eveniment-concept în Cluj-Napoca, dedicat stării de bine și explorării wellbeingului prin practici spirituale și psihioterapeutice, va avea loc între 2 și 5 septembrie

Share

Ultimii doi ani au adus multe provocări în viața noastră și multe lucruri care până atunci păreau absolut normale au devenit aproape anormale în timp ce conexiunile cu oamenii din jurul nostru au devenit din ce în ce mai limitate.

Însă odată cu aceste schimbări în comportament mulți dintre noi ne-am „reîntors” la lucrurile de bază și ne-am (re)evaluat valorile autentice pe care de multe ori, fiind prinși în agitația de zi cu zi, am ajuns să le ignorăm.

Pentru că atunci când ne confruntăm cu o criză radicală, atunci când vechiul mod de a trăi și interacționa nu mai funcționează o nouă formă de manifestare se ridică deasupra limitărilor existente, iar la nivel colectiv oamenii au avut parte de multe conștientizări și importanța stării de bine, a sănătății mintale și a procesului de transformare și evoluție personală au devenit tot mai prezente în discuțiile de zi cu zi.

Din dorința de a crea un spațiu unde cei prezenți să ia parte la o experiență transformatoare și să găsească armonia dintre minte, trup și suflet, de a face parte dintr-o comunitate care crede în puterea momentului prezent și în conexiunea profundă cu tot ceea ce există în jurul nostru a luat naștere – The Inner.

„Vă invităm la un moment de liniște, o experiență transformatoare care va aduce în prim plan instrumente pentru a transforma durerea într-o unealtă de vindecare. Alături de autori de bestseller, medici, lideri spirituali, șamani, artiști și promotori ai păcii veți lua parte la o experiență transformatoare și revelatoare – The Inner  – Mapping inside – . Aflați cum să îmbrățișați viața, să găsiți curajul pentru a face schimbări și să fiți prezenți, cum să trăiți Acum și Aici și să deveniți mai conștienți. Reconectați-vă cu corpul și ascultați-l, liniștiți mintea și întâmpinați un sentiment profund de recunoștință.”

The INNER va avea loc în perioada 2-5 septembrie în Cluj-Napoca. Fiecare zi din cadrul evenimentului este dedicată unuia din cele patru „imperii” ale sinelui:

JOI – BODY – ziua dedicată corpului

VINERI – MIND – ziua dedicată minții

SÂMBĂTĂ – SPIRIT – ziua dedicată spiritului/sufletului

DUMINICĂ: evidențierea importanței conexiunii și armoniei celor trei.

The Inner este mai mult decât un eveniment, este o experientă inițiatică sau de transformare a conștiinței care își propune să aducă în atenția celor prezenți atât partea teoretică a cunoștințelor spirituale și terapeutice, cât și partea practică prin diferite workshop-uri și activități. Se vor învăța practici holistice și psiho-educative, vor avea loc activități prin care se va încuraja descoperirea sinelui autentic și se va aprofunda relația cu sinele și cu ceilalți.

Vor avea loc workshop-uri terapeutice, concerte cu muzică sacrală, ședințe de yoga, meditație și conferințe realizate de medici, psiho-terapeuți sau lideri spirituali. Printre workshop-urile și activitățile la care participații vor putea lua parte se număra: Atelier de Theta Healing, Sesiuni de Mindfulness, Hipnoterapie pentru reducerea stresului si anxietatii, Psihodrama de grup, Tearpie prin dans, explorarea unor tehnici de eliberarea stresului stocat din corp precum Tai chi sau Qichong, Terapie prin dans și multe altele.

Mai multe detalii si informatii pe: www.theinner.ro și facebook

Ultimele articole

Alte articole