fbpx
duminică, mai 19, 2024

Un nou local creat de /FORM : Stories | hangout pentru prieteni

Share

La începutul săptămânii, familia /FORM a deschis un spațiu de socializare cu un meniu delectabil, în Cluj-Napoca. Situat în Piața Muzeului, bistro-ul Stories by /FORM generează o energie unică în locația istorică.

De la diminețile cu brunch și prânzurile de afaceri, până la serile cu băuturi înaintea distracției din club, în Stories by /FORM creezi o narațiune personală. Preparatele sunt cele de brunch, aperitive, salate, paste, feluri principale, supe și deserturi.

În meniu se găsesc inclusiv mâncăruri vegetariene și o salată vegană. Băuturile se prezintă într-o gamă largă, atât cele alcoolice, cât și cele fără alcool. Așezat la mese sau la bar, te vei bucura de atmosfera lejeră a localului. În plus, lângă intrarea în bistro, a fost amenajată o terasă pentru zile și seri înviorătoare. Design-ul încântă și e însoțit de spații pentru lecturi.

Stories reunește și deschide comunitatea /FORM, personalizând spațiul pentru o diversitate de oameni. La inaugurarea localului, a fost lansată și o mică revistă cu povești adunate în cadrul campaniei desfășurate pe Facebook. Ilustrate, istorisirile vin cu amintiri dragi, relatate de oamenii din Cluj-Napoca.

Continuând inițiativa /FORM SPACE ”Life in plastic isn’t fantastic!”, nici Stories nu folosește paiele de unică folosință. De asemenea, este un local pet-friendly. Grupul /FORM desfășoară constant acțiuni solidare.

De exemplu, o campanie recentă /FORM SPACE încurajează oamenii să voteze, iar la concursurile organizate frecvent pe Facebook se oferă invitații pentru petrecerile găzduite. În /FORM Café, poți plăti două cafele, dintre care una ajunge la o persoană care are o zi mai dificilă.

Stories by /FORM e deschis de luni până vineri, între orele 10:00 – 01:00, sâmbăta între 11:00 – 02:00, iar duminica între 10:00 și 02:00. Localul încurajează conversațiile față în față, însoțite de arome. E un loc pentru prietenie, pentru ”noi între noi”, în inima Clujului.

Ultimele articole

Alte articole