fbpx
duminică, mai 19, 2024

Unde cauta oamenii din Cluj informatii despre tendintele in amenajarile interioare?

Share

Redecorarea si remobilarea locuintei desi nu este un proces la care recurgem in mod regulat, din cand in cand cu totii simtim nevoia unei schimbari in ceea ce priveste propria locuinta. Tendintele in amenajari interioare si exterioare se schimba mai mereu, astfel ca uneori ne dorim ca locuintele noastre sa fie cat mai confortabile, dar si cat mai in ton cu cele mai noi trenduri in materie de amenajari.

Anul 2020 a fost unul in care foarte multi oameni au luat decizia de a-si reamenaja locuinta, cel mai probabil pentru au avut posibilitatea de a petrece mai mult timp acasa, constientizand astfel ca mobilierul sau cromatica incaperilor in care stau, nu le mai sunt pe plac. Mai mult decat atat, multi oameni s-au vazut chiar nevoiti sa amenajeze si un spatiu de lucru, dat fiind faptul ca munca de acasa a devenit un standard pe perioada pandemiei. 

Procesul de redecorare al locuintei este in general unul destul de complex si presupune in mod cert si stabilirea unui buget. Dincolo de acest aspect insa, avem nevoie de informatii avizate, pentru ca nu vrem sa facem greseli intr-un proces atat de complex si de important. Desi se poate observa in aceasta perioada o scadere a numarului de cautari online la nivelul judetului Cluj cu aproximativ 16% pe cuvinte cheie precum: amenajari interioare, mobilier, mobilier de baie, tendinte amenajari interioare sau amenajare casa, cel mai probabil aceasta scadere se datoreaza faptului ca vorbim despre o perioada in care concediile si calatoriile devin o prioritate. 

Interes crescut la fiecare inceput de an

Este un lucru deja bine stiut faptul ca inceputurile de an aduc si noi tendinte in materie de amenajari interioare se exterioare, motiv pentru care cautarile online pentru cuvintele deja mentionate sunt mai crescute in aceasta perioada. Spre exemplu, la finele lunii ianuarie, cautarile inregistrate au fost cu 64% mai mari decat in perioada actuala. Acest lucru intareste si mai mult ideea ca clujenii urmaresc cu atentie tendintele in ceea ce priveste amenajarile in noul an. 

“Anul 2021 a adus o serie de schimbari importante in ceea ce priveste tendintele in amenajarile interioare, simplitatea si minimalismul fiind caracteristici din ce in ce mai cautate. Mediul online a devenit o veritabila sursa de inspiratie pentru cei care doresc sa schimbe infatisarea propriilor camine, pentru ca informatiile despre noile tendinte ajung mult mai repede pe paginile de Internet si in special pe blog-urile producatorilor de mobilier, astfel ca un click este tot ceea ce ii desparte pe proprietarii de locuinte, de informatii avizate cu privire la tendintele in amenajari interioare”au explicat reprezentanti ai Savinidue.ro, un important producator de mobilier de baie.

Achizitiile online de mobilier, pe un trend ascendent

Mobilierul este o “piesa”centrala din orice incapere, astfel ca nu este de mirare faptul ca atunci cand se vorbeste de reamenajari, acesta este primul pe care il inlocuim. Chiar daca suntem obisnuiti in general sa achzitionam mobilierul numai dupa ce il vedem fizic, in ultimii ani s-a observat o crestere semnificativa a comenzilor online de mobilier, nu doar in Cluj, ci si la nivel national.  

Ultimele articole

Alte articole