fbpx
joi, februarie 22, 2024

UNIQA Asigurari – asigurator oficial UNTOLD – vine la festival cu premii, surprize si distractie!

Share

UNIQA Asigurari te asteapta, pe durata festivalului UNTOLD, in zona dedicata pentru un moment de relaxare intre concerte si premii speciale pentru iubitorii de muzica: 10 perechi de super-casti wireless, de ultima generatie.

 

I Love Cluj va fi acolo, alaturi de UNIQA Asigurari, si va invitam sa descoperiti impreuna cu noi mesajul secret ascuns in harta I Love Cluj. Iar daca vrei sa transmiti gandurile tale cuiva drag, direct din inima distractiei si a muzicii electronice, ia o pauza de online si trimite-i o carte postala, cu design special I Love Cluj, prin Curierului de Ganduri Bune de la UNIQA.

In plus, daca vrei sa iti tii prietenii la curent cu atmosfera festivalului, vei gasi in zona UNIQA statii de incarcare pentru telefoane si WI-FI gratuit.Ramai pe frecventa distractiei fara oprire si experimenteaza realitatea virtuala, calatoreste in jurul lumii in cabina GIF Around-the-World si posteaza cele mai originale gif-uri pe Facebook si Instagram, de la festival.

Vor fi patru zile si patru nopti extraordinare, cu cea mai buna muzica in difuzoare, cu cei mai buni prieteni aproape si cu motoarele distractiei turate la maxim. Ne vedem in public la concerte, seara la terase, iar in zona UNIQA Asigurari ori de cate ori vreti sa schimbam o vorba, o gluma, o impresie de la festival.

Ultimele articole

Alte articole