fbpx
vineri, februarie 23, 2024

UNIQA este asiguratorul oficial UNTOLD 2021

Share

In calitate de asigurator oficial al festivalului UNTOLD 2021, UNIQA continua sa fie aproape de comunitate, oferind solutii de protectie financiara pentru evenimente culturale importante organizate in Romania. 

Astfel, compania duce mai departe un parteneriat derulat pe parcursul a trei dintre editiile acestui eveniment de amploare, acoperind riscurile asociate organizatorului, in baza unei polite de raspundere civila, pentru care Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local din Romania si partener important al UNIQA, a oferit servicii de intermediere si consultanta de risc. 

„Pentru un festival de top, derulat pe parcursul mai multor zile, cu un numar impresionant de participanti, siguranta si responsabilitatea sunt elemente cheie. Lucram zi de zi pentru dezvoltarea unor solutii de asigurare calibrate, care sa aduca linistea si continuitatea pentru oameni si companii. Astfel, ne bucuram sa asiguram si acest eveniment important. Contribuim la crearea unui ecosistem de business sustenabil, bazat pe incredere si dezvoltare continua, directie in care se indreapta si constructia acestui proiect alaturi de partenerul nostru, Safety Broker” a declarat Carmen Mirdan, Director Dezvoltare Corporate Business, UNIQA Asigurari.

„Este o bucurie sa fim si anul acesta alaturi de UNIQA, in calitate de parteneri ai celui mai mare festival din Romania. Suntem mandri sa putem contribui la succesul acestui eveniment, care defineste o generatie de tineri si pozitioneaza Romania pe harta entertainment-ului”, a declarat Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

“Siguranta celor din festival este prioritate zero pentru noi, organizatorii UNTOLD. Anul acesta, pe parcursul celor 4 zile de festival, UNTOLD va deveni cel mai sigur loc public din Romania. Suntem de parere ca toate experientele vietii trebuie traite intens si fara griji, iar acest lucru se poate realiza cand exista plase de siguranta solide. Parteneriatul cu UNIQA Asigurari are la baza aceste principii comune si ne dorim sa le impartasim impreuna participantilor”, a declarat Bogdan Radulescu, Head of Partnerships & New Business UNTOLD.

UNTOLD are loc anul acesta in perioada 9 – 12 septembrie, in Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai populare festivaluri internationale. Evenimentul aduce impreuna DJ si artisti de top la nivel mondial, desfasurandu-se pe 7 scene, in fata unui public de peste 372.000 de spectatori, pentru distractie responsabila, in conditii de siguranta.

UNIQA este unul dintre jucatorii important ai pietei de asigurari, cu o experienta de peste 10 ani in Romania si de peste 200 de ani ca parte dintr-un grup cu o prezenta tot mai puternica la nivel european.

Crearea de programe de asigurare care acopera un spectru larg de riscuri si asigura o viata mai buna impreuna face parte din strategia UNIQA, iar comunitatea si solutiile de asigurare calibrate pe nevoile acesteia sunt valori esentiale, in baza carora compania isi dezvolta strategia si activitatile. 

Noul model de afaceri al companiei armonizeaza procesele la nivelul pietelor internationale, ceea ce permite mobilizarea tuturor competentelor profesionale pentru a adresa nevoile clientilor intr-un mod personalizat, in functie de segmentul de care apartin – Retail, Bancassurance, Corporate & Affinity, oferindu-le produse si servicii de calitate, la nivelul celor mai inalte exigente.

Ultimele articole

Alte articole