fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Vești bune! Atria by Perpetuum te invită la concurs!

Share

Atria by Perpetuum este un magazin online de articole decorative și amenajări interioare. De la perdele și covoare până la halate și lenjerii de pat, magazinul cuprinde o gamă largă de soluții care conferă confort și culoare locuinței.

 


Cu peste 6 ani vechime pe piață, brandul pune la dispoziția clienților mai mult decât mijloacele clasice de amenajare a spațiilor interioare. Atria oferă consiliere avizată despre posibilitățile de amenajare a locuinței, consultanță pentru utilizarea fiecărui produs sau sugestii de îmbunătățire a decorului, în funcție de avantajele fiecăruia.

Magazinul online conține colectâii de produse pentru amenajarea încăperilor pentru copii. De la așternuturi cu prințese Disney la tapete și perdele colorate, cei mici vor fi extrem de încântați de alegerile dumneavoastră. De asemenea, produsele se preteaza și spațiilor mai mari, cum sunt grădinițele sau locurile de joacă. Acestea pot găsi pe lângă soluțiile accesibile de amenajare și consultanță avizată destinată acestui segment.

De asemenea, magazinul online oferă o gama variata de produse pentru segmentul HORECA la prețuri foarte accesibile. De la așternuturi la prosoape, draperii și o varietate de modele de machete și elemente de pardoseli, orice business din domeniul ospitalității va găsi produsele necesare pentru amenajarea și dotarea spațiilor.

Pentru a crește interacțiunea cu voi și a răspunde întrebărilor cu care vă confruntați, vă invităm pe noua platformă a site-ului www.atria.ro  construită tot pe baza sugestiilor voastre.

În plus, pentru a vă răsplăti pentru susținerea acordata in cei 6 ani de activitate, v-am pregatit doua concursuri, unul pe website-ul www.atria.ro si unul pe pagina noastra de facebook. Va invitam sa le descoperiti.

Ultimele articole

Alte articole