fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024

Viata in Cluj sub un hashtag

Share

Cred că am ajuns să şterg a patra oară tot ce am scris până acum. Din varii motive nu pot să-mi găsesc cuvintele. O fi luni, o fi început de săptămână, o fi emoţiile de la expoziţie sau poate chiar şi faptul că mă exprim mai greu în cuvinte.

Deşi ciudată toată treaba asta cu “mă exprim mai greu în cuvinte” pentru că cei care mă cunosc ştiu că sunt o persoană vorbăreaţă care deţine două bloguri şi pe care încearcă să le hrănească aproape zilnic cu articole noi. Dar dacă ar fi să pun pe balanţă imaginea şi textul atunci cu siguranţă talerul s-ar lăsa în jos acolo unde e imaginea.

Aşa că nu-mi cere să-ţi scriu despre Cluj-Napoca, despre străzile pe care te poţi pierde în fiecare zi sau despre faptul că pur şi simplu există viaţă în Cluj.

Cere-mi să-ţi arăt cum arată Clujul, cere-mi să-ţi fotografiez străzile din Cluj cu telefonul (nu, nu am DSLR şi cu siguranţă nu m-aş descurca cu unul) şi îmi va fi mult mai uşor. Pentru că exprimarea vizuală e singura formă de comunicare pe care oricine o poate înţelege. O doamnă care aşteaptă troleul şi are în mână flori verzi întotdeauna va fi într-o fotografie o doamnă care aşteaptă troleul şi are în mână flori verzi. Dar de multe ori un text poate fi diferit de altul chiar dacă prezintă acelaşi subiect.

De aceea şi #viataincluj este un proiect pornit pe Instagram pentru a arăta adevărata viaţă din Cluj. Cu bune şi cu rele, cu albe şi cu negre, cu frumuseţe şi cu stricăciuni. Pentru că până la urmă asta-i viaţa şi o trăim aşa cum e ea, cu bune şi cu rele, cu albe şi cu negre, cu frumuseţe şi cu stricăciuni…

De aceea vă aştept să descoperiţi #viataincluj la expoziţia de fotografii Instagram în perioada 4-6 aprilie 2014 la Casinoul din Parcul Central.  Voi cum vedeţi #viataincluj?

Mai multe informaţii găsiţi aici

Contributor: Robert Katai

Ultimele articole

Alte articole