fbpx
luni, iulie 15, 2024

We Love Retro 2020 și în premieră noul eveniment We Love Retro Ediția Anilor 2000!

Share

Crescut din iubire pentru adevarata muzică dar și din dragostea publicului, cea de-a sasea ediție a celui mai mare Retro Party din România, We Love Retro, a adus în fața a participanților o parte din cei mai îndrăgiți artiști internaționali. Coolio, C-Block, Captain Hollywood Project, Down Low, E-rotic, Culture Beat si Rednex, au fost regii scenei care au oferit publicului o călătorie veritabilă în timp, plină de nostalgie și au reușit să ridice întreaga sală în picioare, să danseze până dimineață pe ritmurile de suflet, cu care au crescut.

Atmosfera a fost întreținută și de domnul Sorin Lupașcu, unul din cei mai prestigioși DJ români din anii 90.

Ediția a șasea a evenimentului “We Love Retro”, care a avut loc pe 23 noiembrie, a umplut la capacitate maximă BT Arena. Participanții s-au distrat la cel mai mare Retro Party din România, au dansat, au cântat si s-au dezlănțuit pe cele mai tari hituri ale anilor 90’.

Un plus valoros al evenimentului este faptul că  s-a anunțat o noua ediție marca We Love Retro 2020 și în premieră noul eveniment We Love Retro Ediția Anilor 2000!

Iar cum nu putem să facem abstracție de regele muzicii pop atunci cand vorbim de anii 90,  cea de-a doua surpriză a serii care a emoționat și surprins publicul a fost show-ul lui Bogdan Ioan, câștigătorul ediției 2018 a emisiunii “Vocea României” și a lui tribute band Michael Jackson.   

Petrecerea a continuat până în zori alături de DJ Alex și Bogdan. Exploziile de confetti și jocurile de lumini au completat spectacolul artiștilor și au făcut din We Love Retro o experiență memorabilă.

Prima ediție a We Love Retro a debutat în 2014 si este un eveniment marca Spotlights care se ocupă de organizarea unor evenimente inovative contribuind la dezvoltarea pieței de evenimente din Cluj-Napoca, fiind primii organizatori din România care au adus pe scenă artiști precum Nana, Ice MC, Loona, Snap! Lou Bega, Mr. President, CC Catch, etc.

Urmatoarea ediție de We Love Retro va avea loc pe data 21 noiembrie 2020. Mai mult decat atât, un concept nou marca Spotlights este ediția We Love Retro Anii 2000, care va avea loc pe 9 mai la BT Arena și va întoarce în timp la cele mai tari hituri care au făcut senzație în acea perioadă.

Ultimele articole

Alte articole