18 ani de Marecom: Eveniment special la magazinul din Cluj cu reduceri de 20%

0
213

Între 29 și 30 septembrie, Magazinul Marecom din Cluj-Napoca deschide larg porțile pentru a sărbători 18 ani de excelență în producția de costume pentru bărbați. Această aniversare specială aduce cu sine o serie de evenimente și oferte pentru iubitorii modei masculine.

Marecom, un producător local cu tradiție se remarcă pe piața românească de 18 ani, datorită calității și atenției la detalii a costumelor sale. Evenimentul se va desfășura la magazinul Marecom din Cluj-Napoca pe strada Între Lacuri, nr.1, și reprezintă o oportunitate unică pentru clujenii pasionați de modă de a descoperi piese vestimentare de excepție.

Reduceri Speciale

Pentru a marca această aniversare, Magazinul Marecom oferă clienților săi reduceri de 20% la orice achiziție efectuată în cele două zile ale evenimentului. Aceasta este o ocazie excelentă pentru cei care doresc să-și completeze garderoba cu articole de înaltă calitate.

Experiențe Unice

În afară de reduceri, evenimentul aniversar oferă o experiență specială. Colecțiile exclusiviste și consilierea vestimentară gratuită vă vor ajuta să găsiți ținuta perfectă pentru orice ocazie. Atmosfera festivă și relaxantă va transforma cumpărăturile într-o experiență plăcută și memorabilă.

Actualizarea Garderobei

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei ținute elegante pentru un eveniment special sau doriți să vă actualizați garderoba pentru noul sezon, Magazinul Marecom vă pune la dispoziție cele mai noi colecții de haine și costume pentru bărbați.

Pentru cei în căutarea unor oferte de toamnă, Magazinul Marecom este locul potrivit în perioada 29-30 septembrie 2023.

Pentru mai multe informații și actualizări, puteți urmări pagina de Facebook și Instagram a magazinului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.