fbpx
vineri, iulie 12, 2024

Auchan a pregătit o selecție impresionantă de preparate și decorațiuni pentru masa de Paște

Data:

Masa de Paște e pretextul perfect să adunăm toată familia la masă, să împărțim bunătăți, să povestim și să ne bucurăm unii de alții, uitând pentru câteva ore de grijile de zi cu zi. Și ce poate fi mai bun de pus pe masă decât preparate tradiționale? 

Din acest motiv, Auchan îți face poftă să ai toată familia la masa de Paște, fie că alegi să te ocupi tu de gătit, fie că alegi felurile gata preparate. De asemenea, Auchan nu a uitat nici că decorațiunile tematice te ajută să creezi atmosfera de sărbătoare pe care ți-o dorești. 

Sărbătorile pascale nu sunt la fel de frumoase dacă nu se adună toată familia la masă. Și ca bucuria să fie la cote maxime, felurile de mâncare trebuie să fie mai mult decât gustoase. Astfel, în hipermarketurile Auchan și online, pe auchan.ro, găsești tot ce ai nevoie ca familia ta să simtă cu adevărat atmosfera de sărbătoare. Până pe 18 aprilie, avem poftă de toată ciocolata și tot cozonacul de Paște, de vopsirea ouălor de Paște și de toată familia la masa de Paște! 

Ce poți găsi în hipermarketurile Auchan și online, pe auchan.ro?

  1. Produse alimentare gata preparate la zona Gastro (drob, diverse platouri, sarmale etc). Dacă n-ai timp să gătești, te poți bucura oricum de preparate tradiționale atât de delicioase, încât cei dragi cu siguranță vor cere o porție în plus. 
  2. Ingrediente de calitate, în cazul în care vrei ca mâncarea să fie preparată doar așa cum tu știi. Trebuie doar să pregătești lista, căci la Auchan găsești tot ce ai nevoie.
  3. Produse de brutărie, fiindcă sărbătorile pascale nu ar fi la fel fără pâine, pască și cozonaci. 
  4. Produse de cofetărie, prăjituri și torturi, dulciuri precum ciocolată, ouă de ciocolată, praline și bomboane de ciocolată, dar și pentru copii. Căci după o masă delicioasă, familia ta merită și ceva dulce, dar bun.
  5. O selecție impresionantă de băuturi alcoolice și non-alcoolice, ca să poți ciocni un pahar cu cei dragi, cu ocazia reîntâlnirii voastre, în jurul mesei de Paște. 
  6. Decorațiunile pentru masa de Paște marca proprie Actuel și nu numai vin în completarea preparatelor culinare: lumânări sub formă de ou, iepurași, puișori, oițe, coșulețe, iarbă ornamentală.
  7. Diverse accesorii pentru vopsirea și decorarea ouălor.

În concluzie, ca să te pregătești cum trebuie pentru masa de Paște, la care să inviți întreaga familie, vei putea găsi sute de produse alimentare și nealimentare în hipermarketurile Auchan și pe auchan.ro. 

Și asta nu e tot! Dacă utilizezi cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, vei avea parte de foarte multe beneficii. Așadar, te poți grăbi sau nu, fiindcă ai timp să iei tot ce ai nevoie până în 18 aprilie!

Sărbători fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:

Populare

Îți recomandăm să citești și: