#Clujul merita

1 min


Un sondaj efectuat anul trecut a arătat un lucru îmbucurător: peste 70% dintre clujeni doresc, în mod real, să se implice în susținerea candidaturii orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei dorințe a clujenilor, Asociația Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană și Asociația Fapte au lansat proiectul foto #ClujulMerită – un proiect care urmărește să arate sprijinul de care orașul se bucură din partea locuitorilor săi.

10372788_777364488948800_6207181990718769416_n

Vreme de 6 luni, din luna mai și până în luna octombrie a acestui an, oameni de toate felurile, tineri și vârstnici, băieți și fete, vor fi fotografiați cu o pancartă pe care fiecare va scrie ce consideră că merită Clujul.

Fotografii proiectului vor fi în fiecare zi pe străzile orașului, pentru a poza oamenii care doresc să se implice. Dar cei care vor să se implice o pot face și singuri: oricine poate scrie, pe o pancartă, #ClujulMerită și un motiv, după care se fotografiază cu pancarta, pozele fiind apoi trimise la organizatorii proiectului.

Fotografiile postate le puteți vedea pe clujulmerita.ro  și pe pagina de facebook Cluj 2021 – Capitala Culturala Europeană


Ti-a placut articolul? Sharuieste si prieteniilor tai :)

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ce dorești să publici?
Articol
Text formatat cu embeduri și vizualuri
Poze
Imagine sau GIF

Send this to a friend