Cum să îți faci o programare la un stilist în 2 minute cu ajutorul Stailer.ro

0
442

Platforma Stailer.ro este un serviciu nou-lansat in Cluj care oferă posibilitatea programării online la servicii de înfrumusețare pentru bărbați și femei, oferind o varietate de saloane și servicii de cea mai înaltă calitate.

Pentru că, desi i-am crezut pe cuvânt pe antreprenorii de la Stailer, am rugat o colegă din redacția I Love Cluj să testeze platforma și să treacă prin tot procesul de rezervare.

Tot procesul a durat 2 minute, a fost extrem de user-friendly și a putut face asta în timp ce naviga și pe alte pagini online – maximizarea timpului ei a contat cel mai mult. Iată mai jos pașii prin care a trecut:

  1. A ales ca serviciu Styling, a selectat genul și cea mai bună opțiune pentru ea era data de 7 decembrie, oricand între 9.00 și 15.00, iar Stailer i-a afișat 15 saloane disponibile:

2. Pasul urmator a fost selectarea unuia dintre saloane și stilistul preferat, respectiv ora cea mai bună dintre cele disponibile – a ales ora prânzului pentru că avem nevoie cu toții de un răsfăț ca să ținem piept unei zile pline:

3. A ales să rezerve fără cont de aceasta dată, asă că doar a introdus informațiile legate de nume și număr de telefon iar apoi a primit un SMS pentru a confirma comanda.

4. Programare finalizată! Are toate datele la îndemână, atât pe website, cât și în link-ul din SMS – își poate alege un reminder din partea Stailer cu 2 ore înainte și poate adaugă rezervarea in calendarul ei Google. Detaliile salonului sunt și ele disponibile pentru orice detalii suplimentare.

Totul a durat 2 minute, 100% digital și fără nici o bătaie de cap cu nesfârșitele telefoane pentru a găsi un loc liber la salon care să se potrivească în calendarul ei. Pe lângă toate informațiile extrem de utile și usurința procesului in sine, Stailer oferă și funcționalitatea de Anulare, în cazul în care nu reușim să ajungem la programarea mult dorită – printr-un simplu click în SMS, anularea este facută și…. putem relua procesul de programare pentru o altă zi!

De ce să folosești Stailer?

Desi speram ca procesul de rezervare de mai sus să va fi convins, vă mai spunem o dată ce beneficii oferă platforma Stailer: ai o disponibilitate crescută dat fiind numarul mare de saloane și stiliști, ai toate informațiile într-un singur loc – de la preț la localizarea salonului, economisești timpul pierdut la telefon sau cautatul pe Google al unui salon potrivit și mai ales. Iar în plus, rezervarea prin aceasta platforma este gratuită.

Antreprenorii de la Stailer vă așteaptă pe platforma lor pentru a testa serviciul cat de curand, mai ales pentru că locurile din decembrie deja au început să se ocupe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.