fbpx
vineri, iunie 14, 2024

O scoala privata din Cluj, Royal School in Transylvania, unica in Europa Centrala si de Est

Share

Cea mai mare bucurie a unui părinte este să-și vadă copiii realizați și fericiți! După familie, școala joacă rolul cel mai important în a ne deschide mintea și sufletul pentru o viață împlinită

În toamna anului trecut, și-a deschis porțile la Cluj, Royal School in Transylvania, o școală privată în care se învață după curriculumul național al Angliei. Cadrele didactice care predau aici sunt profesori și învățători cu experiență, din țară și străinătate, dedicați în a oferi o experiență de învățare de excepție.

 

10408590_1627450677540548_8797339519040610151_n.jpg

 

Ce aduce nou o școală care promovează o “a 4-a cale în educaţie” , o “școală fântână”? În primul rând deschiderea către comunitate, adresându-se acelora care înțeleg importanța unei educații adaptate prezentului. Forma de guvernare are în prezent 13 membri fondatori din Fundatia School For Europe, dar fundația este deschisă și altor noi membri; are 39 de guvernatori, înglobând  specialiști din ţară şi străinătate, din diverse domenii: educație, IT, antreprenoriat, management, comunicare, consultanță, construcții, medicină, ONG, HORECA etc. Este o iniţiativă pornită din comunitate, susţinută de comunitate, pentru comunitate, axată exclusiv pe dezvoltarea copilului și nu pe profit;

Inițiativa se încadrează în ecosistemul de colaborare Cluj Innovation City, cu susținerea Cluj IT Cluster şi acoperă componenta de învățământ preuniversitar, având ca obiectiv crearea de noi generații de lideri, antreprenori și tineri necesari dezvoltării unei societăți bazate pe inovare continuă, într-o lume în plină globalizare.

Royal School in Transylvania, s-a bucurat încă din faza de proiect de aprobarea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, iar mottoul școlii este: „Oricare ar fi întrebarea, educația este răspunsul!”.

 

Dacă dorești să cunoști mai bine școala, începând cu această lună, poți programa o zi gratuită de studiu la Royal School, pentru copiii tăi. În cadrul acestui program, copiii beneficiază în afara de orele de curs, de un prânz și două snackuri sănătoase, de activități recreative și de cluburi educaționale de tipul „after school”. Intră pe site-ul școlii pentru mai multe detalii.

 

Afis-A2_final.jpg

 

Profită de scurta vacanță școlară din februarie și stabilește o vizită sau o zi gratuită de studiu.

Iata ce a scris o mama din Cluj:

 

 “În vacanța din ianuarie mi-a fost greu să-mi conving copiii să experimenteze în timpul lor liber,  o “altă școala”, înscriindu-i 1 zi la Royal School. După o zi plină de activități, mi-am revăzut copiii foarte fericiți, plini de energie, încântați de tot ce au avut parte, repetându-mi, “We love Royal School!” De acum încolo misiunea mea este să fac o schimbare majoră în educația lor. Credeam că educația de calitate e scumpă…, dar zi de zi constat ignoranța cât costă…”

 

Intră pe site-ul școlii pentru mai multe detalii.

Ultimele articole

Alte articole