fbpx
vineri, februarie 23, 2024

Radu Georgescu vine le prima editie „ITC in the Park”

Share

Liberty Technology Park Cluj, un proiect al Fribourg Development, fondul de investiţii controlat de omul de afaceri Ion Sturza, se inaugurează joi, 5 decembrie, cu prima ediţie a ITC in the Park.

Evenimentul, care include o serie de conferinţe şi dezbateri, precum şi lansarea acceleratorului de afaceri Spherik, se adresează deopotrivă comunităţii IT şi academice clujene şi abordează tendințele pieței business influențate de industria IT.

Noi nu tratăm Liberty Technology Park Cluj ca un proiect imobiliar, ci îl considerăm un hub de excelenţă care va facilita crearea unei comunități de specialiști din domenii conexe, cu scopul de a genera inovație, progres și dezvoltare în domeniile tehnologiei, informaticii, comunicării și cercetării. Orice acţiune a noastră în acest spaţiu va fi în spiritul acestui nou concept pe care îl introducem pe piaţă”, a declarat Ion Sturza, investitor și dezvoltator al Liberty Technology Park Cluj.

liberty2

Astfel, pornind de la ideea „Connecting great minds that think alike”, ITC in the Park își propune să reunească și să ofere comunității IT oportunitatea de a dezbate, schimba idei și discuta pe marginea unor subiecte de tipul:  start-upuri și ecosistemul lor de dezvoltare, smart cities – future cities, impactul tehnologiei asupra mediului business.

„Este primul eveniment tematic al Liberty Technology Park Cluj şi ne bucurăm că putem organiza și găzdui un eveniment destinat tuturor profesioniștilor IT din Cluj, și nu numai, într-o perioadă atât de prolifică pentru  această industrie. ITC in the Park nu reprezintă doar materializarea ideii de parc tehnologic (care să reunească oameni talentați și motivați), ci răspunde și nevoii de comunicare dintre oameni ce împart aceleași pasiuni și valori. Dincolo de asta, consider că un astfel de eveniment, organizat de clujeni, urmărește exact tendințele de dezvoltare ale orașului”, a declarat Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park Cluj.

liberty

Conferinţele ITC in the Park vor aduce în faţa comunităţii IT clujene speakeri profesionişti de renume ai industriei de profil precum antreprenorii Radu Georgescu şi Diwaker Singh, Todi Pruteanu, Business Strategy Manager la Microsoft România, şi Bogdan Iordache, CEO&Co-founder la How to Web. Aceştia vor vorbi despre impactul tendințelor pieței asupra start-upurilor și despre felul în care inovațiile din industrie modelează profilul noilor orașe.

Cu această ocazie va avea loc şi lansarea acceleratorului Spherik, cel mai complex accelerator business din România, prima platformă de acest fel menită să ajute, să crească și să dea viață afacerilor cu potențial, destinată dezvoltării și implementării de afaceri pe plan local, dar și internațional.

Participarea la ITC in the Park este liberă, iar înscrierea la conferinţe se face pe site-ul: aici, în limita locurilor disponibile. Conferinţele vor avea loc în clădirea B a Liberty Technology Park Cluj (str. Gării nr. 21).

Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital. Investiţia totală estimată în acest parc este de peste 25 de milioane euro.

Ultimele articole

Alte articole