fbpx
duminică, decembrie 3, 2023

The Nest – Un nou ansamblu rezidențial cu facilități premium în centrul de business al Clujului

Share

La 15 minute de mers pe jos de centrul Clujului se ridică un nou ansamblu rezidențial gândit all-inclusive: cu apartamente moderne, eco friendly, grădină privată, alei de promenadă, grădiniță, spații pentru muncă și relaxare, locuri de joacă pentru cei mici, supermarket și parcare securizată. Construcția va începe în acest an, iar primele apartamente vor fi date în folosință la sfârșitul anului viitor.

Ansamblul va fi ridicat pe strada Scorțarilor, în „inima de business a orașului“, după cum se arată și pe site-ul dezvoltatorului, și a fost gândit pentru familii tinere care lucrează în zonă.

Vor fi apartamente cu două și trei camere a căror construcție se va face în două etape. Primii locatari ai complexului care are grădină privată, grădiniță, spațiu de joacă interior pentru copii, zonă privată de co-work și de relaxare, dar și spații comerciale, se vor muta la sfârșitul lui 2020. Ansamblul va fi clădit în apropierea stațiilor de autobuz și troleu, la niciun sfert de oră de Iulius Mall.

În cifre, The Nest înseamnă un proiect pus în practică pe 10.000 de metri pătrați de teren, 230 de apartamente construite în două faze, grădină de 3.000 de metri pătrați cu alei de promenadă, băncuțe și mulți arbori, o terasă pe acoperiș cu zonă de grătar (BBQ) și o priveliște fantastică asupra Clujului.

 

Ce diferențiază The Nest față de alte complexe rezidențiale ne explică Michael Stemmer, dezvoltator al proiectului:

„The Nest se dorește a fi un ansamblu premium, de la calitatea construcției până la facilități și amplasare. Este gândit integrat, astfel încât să acopere toate nevoile locatarilor fără ca ei să părăsească locatia. Am ținut cont de zona în care ne aflăm, astfel că am creat un spatiu de co-work și un social hub dedicat exclusiv locatarilor, dar am venit și în întâmpinarea nevoilor familiilor tinere cu o grădină generoasă de 3.000 de metri pătrați și un spatiu de joacă interior pentru copii. De asemenea, ansamblul este complet securizat, deci accesul persoanelor din exterior în zonele comune nu este posibil. Parterul ansamblului este dedicat exclusiv segmentului comercial și spațiilor comune“.

Apartamentele se vând semifinisate, sunt echipate cu încălzire în pardoseală și au fost create în așa fel încât să aibă o compartimentare eficientă, zone luminoase și balcoane spațioase. Apartamente de două camere au suprafețe între 50,4 și 56,7 metri pătrați, iar cele de trei camere au suprafețe între 66,8 și 74,7 metri pătrați. Prețul unui apartament pleacă de la 79.000 de euro.

 

Contact:

Marketing&PR: Andreea Miron – 0755 030355, andreea@thenestcluj.ro

Sales Coordinator: Anca Ilea – 0769 444 555, anca@thenestcluj.ro

Dezvoltator: Michael Stemmer – michael@thenestcluj.ro

 

spot_img
spot_img

Ultimele articole

Alte articole