Cu o istorie de peste 20 de ani în industria scaunelor de birou, Traffic Chairs este combinația perfectă între meșteșug românesc și design durabil, calitativ și potrivit nevoilor tuturor

Scaunele sunt produse și asamblate local, la Cluj-Napoca. Componetele din lemn stratificat și structurile metalice sunt produse chiar de ei, la care se adaugă restul componentelor importate din Italia, o țară cu o cultură importantă în producția scaunelor de birou. Astfel că ne uităm la scaune de mai multe tipuri, în funcție de nevoia clientului: scaune vizitator, directoriale și ergonomice destinate unor spații variate și unor bugete diverse. 

Susținerea producătorilor locali este într-o creștere constantă în ultimii ani, astfel că românii preferă o muncă de calitate, fabrici și puncte de lucru românești precum și achiziția de obiecte de mobilier locale în detrimentul importurilor din Asia.

Care sunt diferențiatorii Traffic Chairs pe piața românească?

Dincolo de măiestria locală, scaunele sunt realizate folosind cele mai bune tehnologii pentru a oferi comoditate, durabilitate și versatilitate. Fiecare scaun în parte poate fi customizat, oferindu-i astfel o notă personală, fie că ne referim la clădirile de birouri sau îl amplasam în locuință alături de alte obiecte de mobilier. Confortul ce vine odată cu un astfel de scaun a depășit bariera de lux, devenind mai degreaba o necesitate.

Pandemia și volumele scaunelor de birou pentru acasă

Odată cu înființarea unui birou acasă, a apărut și dilema folosirii oricărui scaun din casă pentru a îl folosi în scopul muncii din fața unui laptop. Pre-pandemie, scaunele deja existente din casă sau un scaun de birou fară prea multe funcționalități păreau suficiente pentru câteva ore pe săptămână petrecute la un monitor. Însă, odată cu o creștere a numărului de ore pe zi pentru munca de birou, acestea au început să nu mai fie suficiente, să cauzeze dureri de spate, picioare amorțite și o lipsă de confort generală. Fie că ne-am dat seama la timp sau puțin mai târziu, necesitatea unui scaun de birou adecvat a devenit din ce în ce mai pregnantă și ne îndreptam către achiziții care, pe termen lung, ne aduc beneficii pentru sănătate. 

Mai mult decât atât, companiile pot colabora cu TrafficChairs pentru a oferi angajaților variante confortabile de scaune folosite pentru lucrul de acasă – un astfel de scaun poate influența productivitatea, sănătatea, puterea de concentrare și nu în ultimul rand, starea de spirit.

Cum alegem scaunul de birou ideal? Este deja aceasta o tendință de well-being?

Răspunsul este clar și răspicat: da – pe lângă sport și mâncat sănătos, un mediu de lucru propice și confortul unui scaun de birou a crescut considerabil, având impact pe termen lung asupra sănătății. Importanța unui scaun de birou este crucială – în primele 2-3 săptămâni, orice scaun achiziționat, de orice proveniență, pare a fi o alegere potrivită. Diferență făcută de cei de la Traffic Chairs este pe termen mediu-lung – structură durabilă, tapițerie customizabila, reglaje complete pentru a asigura atât o poziție corectă a corpului, precum și adaptabilitatea la birou și alt mobilier folosit. 

Managementul din spatele Traffic Chairs va continua să ofere consiliere în domeniul alegerii și customizării tuturor categoriile de scaune pe care le au disponibile, atât în regim corporate, cât și către clienții finali, oferind constant acces la noi tehnologii și menținerea aceluiași nivel de calitate pe care îl aplică acum pentru toate produsele lor. 

Mai multe modele de scaune de birou sunt disponibile pe website-ul celor de la , ele putând fi testate și în showroom-ul lor din Cluj. Montajul este inclus și gratuit pentru cei din Cluj la orice scaun comandat, iar pentru restul țării, exista varianta de comandă online și livrare la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.