Cel mai mare concurs de Penalty-uri din lume are loc la Cluj

0
164

Într-un efort de a amplifica pasiunea pentru fotbal la un nivel superior și de a oferi o experiență memorabilă entuziaștilor sportului rege, suntem încântați să vă prezentăm evenimentul „Penalty Fest”. Acest festival va fi găzduit în Cluj-Napoca, la Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, în perioada 6-8 octombrie 2023.

Evenimentul își propune să adune iubitorii de fotbal din întreaga regiune, într-o celebrare a frumuseții acestui sport și pentru a oferi ocazia de a experimenta distracția pură și adrenalina sportului într-un cadru unic.

Penalty Fest nu este doar un simplu turneu de fotbal, ci mai degrabă o experiență remarcabilă pentru iubitorii acestui sport, care au ocazia să concureze în prima competiție de penalty-uri 1vs1! Este o oportunitate perfectă pentru a demonstra precizia și forța în fața porții.

Iată la ce va puteți aștepta și cum vă puteți înscrie:

 1. Structura competiției:
  • Concursul se desfășoară sub forma unui turneu eliminatoriu, cu meciuri jucate în format 1 contra 1, unde fiecare participant își asumă dubla rol de executant și portar.
  • Fiecare participant beneficiază de cinci încercări de a marca un gol.
 2. Stabilirea câștigătorului:
  • Câștigătorul meciului este determinat în momentul în care toate cele cinci încercări sunt epuizate.
  • În caz de egalitate la finalul celor cinci lovituri, câștigătorul va fi desemnat pe baza primului gol marcat.
 3. Categorii de vârstă:
  • Competiția se desfășoară în două categorii de vârstă distincte: 7-12 ani și 13-adulți.

Zonă de Relaxare

O zonă special amenajată pentru relaxare și socializare, echipată cu opțiuni variate de street food, precum și băuturi pentru a satisface gusturile celor prezenți.

DJ Locali

Evenimentul va fi acompaniat de selecții muzicale pregătite de DJ locali, care vor crea o atmosferă vibrantă și plină de energie pe durata întregului festival.

Activități speciale pentru toate vârstele

Participanții, atât copii cât și adulți, vor avea la dispoziție numeroase activități de agrement, inclusiv jocuri și zone de joacă dotate cu darts și biliard gonflabil. Acestea vor include concursuri și premii atractive, oferind ocazia de a câștiga recompense pentru abilitățile lor la fotbal.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul oficial www.11m.ro.

Rămâi la curent cu noutățile competiției pe pagina de instagram Penalty Fest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.