La fiecare meniu ComfortBox comandat, LifeBox donează 2 RON pentru spitale

0
401

Împreună facem #ScutPentruSpitale!

Livrările LifeBox continuă, cu un meniu adaptat situației recente și gândit pentru a fi cât mai potrivit nevoilor tale zilnice.  Specialistul LifeBox Transilvania, chef George Crăciun a pregătit special pentru tine meniul ComfortBox, gustos și hrănitor, preparat cu aceeași pasiune pe care o regăsești de fiecare dată în pachetul tău LifeBox. 

Meniul ComfortBox Optim sau Vegan, conține 3 mese pe zi și poți alege în plus o gustare dulce și pâinica artizanală cu maia și semințe.

Variante disponibile:

I. ComfortBox – Vegetarian: prânz, supă și cină – 33 lei

II. ComfortBox – Optim (ce conține carne la mesele principale): prânz, supă și cină – 39 lei

În plus, la fiecare meniu ComfortBox comandat, LifeBox donează 2 RON către Asociatia ZI de BINE care luptă în strângerea de fonduri pentru spitale și personalul medical, ca ei să fie în siguranță și să aibă echipamente adecvate. Medicii sunt în prima linie, însă noi putem fi scutul lor. 

Ajută-ne, să-i ajutăm! Au nevoie de resurse în lupta cu COVID-19: echipamente medicale, echipamente de protecție, dezinfectanți, teste diagnostic. Dacă vrei să susții și mai mult această inițiativă, poți dona separat atunci când plasezi comanda pe site.

ComfortBox te ajută să:


– Ai grijă de sănătatea ta, printr-o alimentație echilibrată nutrițional, chiar și în această perioadă mai dificilă 

– Nu îți mai pui întrebarea – Eu ce mai gătesc sau mănânc astăzi?

– Eviți cumpărăturile în supermarket și primești în comfortul casei tale, în fiecare dimineață, preparate gustoase și sănătoase

– Ai siguranța unui meniu pregătit cu grijă, în condiții optime de igienă și livrat chiar la tine acasă, ca tu să poți sta la distanță de riscuri, în timp ce îți continui activitățile

Pentru comenzi și mai multe info: www.lifebox.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.