fbpx
duminică, decembrie 3, 2023

Restaurantul vegan Samsara a lansat un meniu spectaculos de vară

Data:

Vine un moment vara în care aerul cald și mirosul de tei inundă străzile orașului, verdele este tot mai prezent, iar simțurile se acutizează. Toate aceste simțuri trezite înseamnă inclusiv explorarea de noi gusturi, iar cei de la Samsara Foodhouse tocmai asta au făcut în noul lor meniu.  

Și de această dată, elementele vedetă sunt ingredientele. Chefii Samsara și-au dorit să scoată ce e mai bun din fiecare element de pe farfurie, așa că au întors pe toate părțile ingredientele pentru a le privi toate fațetele. Din această explorare s-a născut meniul de vară, ale cărui arome și culori pot fi descoperite zilnic, în restaurantul de pe Strada Cardinal Iuliu Hossu, nr.3. 

Preparate sezoniere și creative

Meniurile sezoniere gravitează în jurul a ceea ce este în sezon, iar vara este jackpot-ul când vine vorba de varietate. Această diversitate se traduce inclusiv prin creativitate în farfurie, iar preparatele Samsara nu duc lipsă de asta. Foie gras din caju, anghinare la jar cu piure de mazăre, tapioca mac&cheese, mousse de cocos flambat cu rom sunt doar câteva dintre dish-urile care pot fi descoperite.

Preparate delicioase se găsesc și în meniul de delivery, așadar cu doar câteva click-uri pe samsaradelivery.ro îți poți asigura o masă gustoasă acasă sau la birou. 

O experiență multisenzorială cu fiecare cocktail

Meniul de băuturi a fost și el îmbogățit cu licori precum tepache (băutură fermentată obținută din coaja și pulpa ananasului), kombucha cu fructul pasiunii sau cu portocale roșii, ginuri tonice, limonade, superfood drinks și healthy shots.

Noile cocktail-uri Samsara își propun o experiență multisenzorială pe care să o trăiască fiecare oaspete. Mirosurile se combină cu texturi și culori foarte plăcute care fac băuturile numai bune de savurat într-o zi călduroasă de vară. 

Pentru că experiența gustativă se completează cel mai bine cu atmosfera primitoare și confortabilă, terasa celor de la Samsara Foodhouse oferă cadrul numai bun pentru răsfățul papilelor gustative.

Cu atâtea savori intense și neașteptate, culori proaspete și texturi diverse în farfurie, pofta bună este inevitabilă.

Pentru mai multe vești și povești despre preparatele, ingredientele, evenimentele și oamenii Samsara, puteți urmări paginile de Instagram și Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:

Populare

Îți recomandăm să citești și:

Evenimente Corporate și Catering Marca Samsara 

Ești în căutarea unui loc primitor pentru evenimentele tale corporate?...

Ferma de sub Penteleu, reconectarea cu natura și liniștea vieții tradiționale de la țară

Vă puteți imagina departe de tumultul urban din fiecare...