fbpx
marți, aprilie 16, 2024

The Nest îşi consolidează statutul de reper urban: Lucrările la Faza 2 sunt în plină desfăşurare

Data:

Ansamblul The Nest a devenit în ultimii ani un reper pentru oamenii în căutare de locuințe în zona centrală a orașului. Faza 1 este deja finalizată și locuită iar în aprilie anul acesta au început lucrările pentru Faza 2, motiv pentru care am dorit să discutăm cu dezvoltatorul The Nest, Michael Stemmer pentru a afla povestea proiectului și planurile de viitor pe care le are pentru această fază de dezvoltare: 

Achiziția terenului a fost făcută în urmă cu aproape 15 ani, am identificat atunci un real potențial de creștere și dezvoltare a orașului, un mediu vibrant, cu oameni tineri și dinamici și oportunități de creștere pe multe planuri. Ce m-a atras foarte mult la dezvoltarea acestui proiect a fost posibilitatea de a revitaliza zona și a construi un proiect diferit la acea vreme față de ce exista în oraș. În timp această parte a orașului s-a dezvoltat foarte mult și s-a transformat într-un centru de office pentru Cluj, prin dezvoltarea clădirilor de birouri și a întregului ecosistem care vine o dată cu acestea. 

default

În 2016 când am început să creionăm conceptul, am pornit de la profilul și nevoile oamenilor din zonă: oameni tineri, dinamici, young professionals care sunt în căutare de work-life balance și își doresc nu doar spații de locuit moderne, ci și dotări și funcțiuni, spații pentru socializare și petrecere a timpului liber. Astfel am dezvoltat zona de co-work, un social room care să poată fi folosit atât ca spațiu de joacă interior cât și ca spațiu de socializare pentru locatari, terasa comună de pe acoperiș și desigur curtea interioară de 5000mp, un spațiu verde generos pentru un ansamblu situat atât de aproape de centru. 

Feedback-ul din piață a fost excelent, astfel că în aprilie anul acesta am demarat Faza 2 a proiectului, care urmează să livreze încă 102 apartamente, să extindă curtea interioară privată și să prelungească zona de promenadă de pe marginea Canalului Morii, în continuarea celei amenajate deja de către vecinii noștri de la Record Park, care au făcut de asemenea o treabă extraordinară în dezvoltarea zonei.  

Finalizarea lucrărilor la Faza 2 este planificată pentru sfârșit de 2024. Ne dorim ca la finalizare, ansamblul The Nest să fie un ansamblu în care oamenii pot să interacționeze mai mult, să socializeze, să se bucure de curtea interioară și viitorul loc de joacă pentru copii, în care familiile să se simtă în siguranță și să beneficieze la maximum de toate avantajele pe care ți le oferă locuirea într-o zonă centrală a orașului. 

Pentru echipa noastră de proiect, îmi doresc să privim în urmă cu mândrie la acest ansamblu și peste 10 ani și să ne servească drept inspirație pentru proiectele pe care le vom dezvolta în viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:

Populare

Îți recomandăm să citești și:

WE LOVE RETRO 2024: Bilete cu prețuri reduse doar până pe 20 aprilie!

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!,...

112 Coffee Roastery anunță o nouă eră în prăjirea cafelei de specialitate

Situată în inima Transilvaniei, 112 Coffee Roastery este mândră...

Călătoriile de unul singur: Sfaturi utile pentru o experiență în siguranță

Călătoriile de unul singur pot fi o experiență inegalabilă,...