In luna sărbătorilor, Iulius Christmas Park din Parcul Iulius îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Sărbătorilor într-un decor cu o atmosferă de Crăciun pe care o întâlnești la tot pasul. Chiar dacă la Cluj-Napoca încă nu a nins, aici nu lipsește zăpada, fiind făcută în fiecare zi de organizatori.

„Bucurie” și „magie” sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar această stare a pus deja stăpânire Iulius Parc.

În zona Iconic Garden, a început Iulius Christmas Park astfel că beculețele strălucitoare, cântecele de Crăciun și aromele deosebite te transportă instant într-o lume de basm și vor trezi în tine spiritul de sărbători.

Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără târgurile de Crăciun, iar în Iulius Parc te așteaptă o lună plină de magie și culoare la prima ediția a Iulius Christmas Market, care poate fi vizitat, zilnic, între orele 12.00 și 22.00 până pe 30 decembrie. 

Astfel, în zona Iconic Garden s-a dat startul serilor în care răsună colinde și cântece de iarnă, nu lipsește vinul fiert, ciocolata caldă, trenulețul lui Moș Crăciun, spectacolele și activitățile pentru cei mici dar și pentru cei mari, tradiționalul Carousel, bunătăți de sezon pe alese, decorațiuni și o atmosferă ca în povești.

Tot de aici poți să alegi cele mai inspirate şi chic cadouri de Crăciun, pregătite de artizani locali, visători şi creatori de obiecte, poveşti şi experienţe.

Pe 16 decembrie, de la ora 18.00, Score Band vor urca pe „scena” de la Iulius Christmas Market și promit distracție de zile mari.

Pe 21 Decembrie, de la ora 18:30, Nastacuta Iuga si Colindatorii Maramuresului vor sustine un concert extraordinar de Craciun.

Trupa clujeana Hayex Fusion inchide seria concertelor la scena Iulius Park pe 22 Decembrie, ora 18:00.

După un an lung și plin, te invităm cu prieteni, copii, bunici, să te relaxezi, să te distrezi și să-ți creezi amintiri de neuitat la Iulius Christmas Market.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.